Bookmakers odds WK voetbalwedden: Engeland - Iran

Net als het Nederlands elftal komen aanstaande maandag Engeland en Iran in actie op het WK voetbal 2022. De landenteams staan ingedeeld in Groep B en het Engelse team is de favoriet in deze poule. Het duel vindt plaats in het Khalifa International Stadion in Doha te Qatar. Vergelijk de odds bij de bookmakers en kom ook WK voetbalwedden op het duel Engeland – Iran via Wedden op Sport!

Historie Engeland – Iran

Engeland en Iran spelen maandag 21 november voor de eerste keer tegen elkaar. Terugkijken naar eerder gespeelde duels heeft dus geen zin om te bepalen welk landenteam in het verleden sterker is geweest. Engeland en Iran spelen in Groep B van het WK 2022 in Qatar tegen elkaar. Ook de Verenigde Staten en Wales behoren tot deze ploeg. De twee landen die de meeste punten pakken in de poulefase gaan door naar de volgende ronden van het WK dat tot 18 december duurt.

Het Engelse team speelde in september de laatste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League tegen Duitsland. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate deelden de punten met Die Mannschaft bij een 3-3 gelijkspel. In de poule werd verloren van Italië met 1-0. De laatste wedstrijd die The Three Lions wonnen, was de oefenwedstrijd tegen Ivoorkust (3-0) dat eind maart gespeeld werd.

Iran heeft zich tijdens de WK kwalificaties al vroeg weten te kwalificeren voor het WK 2022. Er volgden vervolgens een vijftal oefenduels. Daarvan werden er twee verloren, eenmaal een gelijkspel en twee keer zegevierde het Iraanse elftal. Een bekende Iranees uit de Eredivisie, die op het WK aanwezig is, is Alireza Jahanbakhsh van Feyenoord.

Favorieten

Ondanks de wat mindere vorm van het Engelse team, wijzen de bookmakers The Three Lions nog altijd aan als de favoriet van dit duel. De hoogste pre-odds zul je dan ook vinden bij een overwinning van het Iraanse elftal.

De Engelsen staan vijfde op de FIFA World Ranglist en dat is net één plaats onder Nederland. Iran is het twintigste land dat op deze lijst staat. De bookmakers hebben dus wel een punt om de Engelse formatie van bondscoach Southgate als favoriet te bestempelen.

Odds Engeland – Iran

De Nederlandse bookmakers keren de hoogste pre-odds uit bij een zege van Iran. Bij bookmaker BetCity kun je een quotering van 12.00 keer je inleg vinden bij een zege van Iran. Dit is dan ook de hoogste quotering die we hebben gevonden in het 1×2 spelsysteem.

Wordt de allereerste ontmoeting ooit tussen Engeland en Iran een gelijkspel? Dan keert hetzelfde BetCity tot maximaal 5.15 keer je speelbedrag uit als je een correcte voorspelling hebt gedaan op een puntendeling.

De bookmakers voorspellen een zege van het Engelse team. Kun jij je daar ook in vinden en voorspel je een overwinning van The Three Lions? Dan kun je een maximale pre-odd van 1.35 keer de inleg tegemoetzien als je hebt ingezet bookmaker Unibet.

Wedden op Voetbal

Het WK 2022 in Qatar is een mooie gelegenheid om te Wedden op Voetbal. Zet je in op de wedstrijden van Nederland of ga je ook een gokje wagen op de duels van andere landen zoals Engeland, Duitsland of België? Welke weddenschappen je ook maakt, bereid je goed voor en speel bij de betrouwbare bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Het WK duel Engeland – Iran wordt gespeeld op maandag 21 november om 14:00 uur (Nederlandse tijd) in het Khalifa International Stadium te Doha. Scoor ook met voetbalwedden en ga voor de hoogste odds die passen bij jouw WK-voorspellingen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.