Bookmakers odds PSV Eindhoven - Fortuna Sittard

Op zondag 14 mei speelt PSV in de Nederlandse Eredivisie een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Limburgers hebben feitelijk niks meer om voor te spelen dit seizoen, terwijl PSV nog een paar punten nodig heeft om definitief tweede te worden. Dat zou goed zijn voor ticket richting de Champions League voorronden. Check de bookmakers odds voor PSV Eindhoven – Fortuna Sittard en scoor de beste Eredivisie quoteringen via Wedden op Sport.nl!

Historie

Als we in de historie duiken van de duel tussen PSV en Fortuna Sittard dan zijn we behoorlijk lang onderweg voordat we een overwinning tegenkomen van Fortuna Sittard. PSV is dus bijna altijd de baas in deze Brabant – Limburg clash. De laatste keer dat Fortuna wist te winnen was in 1990, ruim 33 jaar geleden!

De kans dat PSV ook dit keer aan het langste eind trekt lijkt groot, want de Eindhovenaren verkeren in een goede vorm. Er is al sinds 24 januari van dit jaar niet meer verloren door de formatie van trainer Ruud van Nistelrooij. Afgelopen weekeinde werd Sparta met 1-0 verslagen, nadat er daarvoor twee keer op rij van Ajax werd gewonnen.

Fortuna Sittard doet het dit seizoen ook niet slecht. De Limburgers staan momenteel twaalfde en zijn zo goed als veilig. Alleen in het worst case scenario kan Fortuna nog in problemen komen. De voorsprong op Excelsior bedraagt namelijk zeven punten, terwijl er nog negen punten te verdelen zijn in de laatste drie competitieduels.

Favoriet bij PSV Eindhoven – Fortuna Sittard

Gezien de bovenstaande statistieken is het niet vreemd dat PSV bij alle online bookmakers favoriet is om dit duel te winnen. Inzetten op de favoriet levert altijd de laagste beloning op, maar heeft ook de hoogste winstkans.

Voetbalgokkers die graag wat meer risico nemen in de hoop een hogere quotering te scoren zouden voor een gelijkspel kunnen gaan. Dit levert hogere odds op dan een weddenschap op PSV, maar de winstkansen worden dan wel lager.

De laagste winstkans zetten de bookmakerskantoren achter een overwinning van de bezoekers uit Sittard. Dat betekent tegelijkertijd ook dat er hele hoge odds gekoppeld zijn aan deze voorspelling. Durf je dit aan? Wie weet wordt je lef beloond!

Odds PSV Eindhoven – Fortuna Sittard

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem lopen in ieder geval flink op als de Voetbalgokkers die voor Fortuna als winnaar kozen gelijk krijgen. Op dit moment kan er bij de legale, Nederlandse Sportsbooks tot maximaal 19,00 keer het ingelegde speelbedrag worden gewonnen!

Punters die een zege voor Fortuna een beetje te ver vinden gaan, maar wel verwachten dat de Limburgers met een resultaat huiswaarts keren kunnen kiezen voor een gelijkspel. Deze voorspelling staat in de pre-match odds op een maximale beloning van x11,50!

Winst voor PSV lijkt op voorhand de meest logische keuze en daarom blijven de odds steken op een maximale hoogte van 1,13 keer het ingelegde wedbedrag bij plaatsing van deze voorspelling via één van wedkantoren die je via de bookmakerspagina van Wedden op Sport met elkaar kunt vergelijken.

Wedden op Voetbal

Onze vergelijkingspagina toont alleen legale Sportsbooks die een KSA-licentie hebben om in Nederland sportweddenschappen via online kanalen aan te bieden. Hier kunnen punters hun voordeel mee doen, want dankzij Wedden op Sport kan er in één keer gezien worden waar het meeste geld verdiend kan worden.

Ook weet je dan zeker dat je speelt via een betrouwbare aanbieder, zodat er bij een winnende weddenschap ook daadwerkelijk geld aan jou wordt overgemaakt. Meespelen met PSV – Fortuna? Zet dan in voor zondag 14 mei 20:00 uur. Dan is de aftrap en daarna vervallen de pre-wedstrijd quoteringen. Live gokken op PSV Eindhoven – Fortuna Sittard is dan nog de enige optie om te Wedden op Voetbal. 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.