Bookmakers odds nacompetitie finale: Almere City FC - FC Emmen

Wie speelt er volgend voetbalseizoen in de Eredivisie? Dat wordt deze week uitgemaakt in de promotie/degradatie play-offs. De finalisten zijn Almere City FC en FC Emmen. De Drentse formatie komt uit de Eredivisie en is favoriet voor deze finale, maar de Flevolandse ploeg mag na een sterke reeks niet onderschat worden. Scoor bij de beste bookmakers de hoogst mogelijke odds voor de nacompetitie finale Almere City FC – FC Emmen en speel mee via Wedden op Sport

Historie Almere City FC – FC Emmen

Het kan voor Almere City FC de eerste keer worden dat het in de Eredivisie speelt. Het is de Flevolandse ploeg dat pas opgericht is in 2001 nog niet eerder gelukt om op het hoogste niveau van het Nederlands voetbal te mogen aantreden. Wel speelde Almere City de finale van de play-offs eens, maar wist die toen niet te overleven.

FC Emmen speelde het Eredivisie seizoen 2022-2023 al in de hoogste Nederlandse competitie. Dat ging de Drentse ploeg niet gemakkelijk af. De ploeg van trainer Dick Lukkien werd zestiende en dat betekende nacompetitie.

Vorig seizoen kwamen de teams elkaar nog tegen in de Keuken Kampioen Divisie. FC Emmen was toen in eigen stadion een maatje te groot voor Almere City. Het werd 3-0 aan De Oude Meerdijk. In Almere wist de Flevolandse ploeg niet te winnen voor eigen publiek. In het Yanmar stadion werd het dat seizoen 0-0 tussen Almere City en FC Emmen.

Favoriet

Almere City is licht favoriet bij de Nederlandse bookmakers. Dat is misschien wat verrassend, want FC Emmen komt uit de Eredivisie en wist de finale te halen. De Flevolandse ploeg maakt echter wel een sterke indruk in de play-offs en dat kan een reden zijn dat de Nederlandse bookmakers de odds bij winst van FC Emmen net iets hoger incalculeren.

Almere City versloeg VVV Venlo al in de halve finale en wist ook FC Eindhoven uit te schakelen op weg naar de eindstrijd. De ploeg uit Emmen kwam pas in de halve finale binnenstromen, maar versloeg daarin NAC Breda. In Breda werd met 1-2 gewonnen. In Emmen met 2-0.

Odds Almere City – FC Emmen

Dan de pre-odds bij de finale van de promotie/degradatie play-offs. Bij winst van Almere City FC hebben de bookmakers quoteringen klaarstaan die bij TOTO.nl oplopen tot 2.49 keer je speelbedrag.

Bij een zege van FC Emmen worden er weer iets hogere odds gehanteerd. De wedkantoren Unibet.nl en BetCity gaan tot 2.90 keer de inleg uitkeren als de Drentse formatie komt winnen.

In het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen bij een gelijkspel op tot maximaal 3.37 keer de inleg. De hoogste odd die de bookmakers uitkeren bij de finale in Almere.

Wedden op Voetbal

De finale van de promotie/degradatie play-offs wordt net als de vorige speelronden over twee duels beslist. Dat betekent dat voetbalgokkers twee kansen hebben om te winnen met de finale. Wil je ook Wedden op Voetbal, maar weet je nog niet bij welk wedkantoor de hoogste odds te vinden zijn die passen bij jouw voorspellingen? Ga dan naar de bookmakerspagina en vergelijk de betrouwbaarste bookmakers van Nederland met elkaar.

De heenwedstrijd in de finale van de promotie/degradatie play-offs wordt gespeeld op dinsdag 6 juni. In het Yanmar Stadion te Almere wordt om 20:00 uur afgetrapt. Vul je voorspellingen tijdig in en ga voor de beste deals via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.