Bookmakers-odds Eredivisie wedstrijd NEC Nijmegen - Ajax Amsterdam

In de Eredivisie treffen NEC Nijmegen en Ajax Amsterdam elkaar zaterdag in het Goffer Stadion te Nijmegen. Na de verloren bekerfinale wil Ajax nu doorpakken in de competitie.  Ontdek alle bookmakers-odds voor de Eredivisie wedstrijd N.E.C. Nijmegen – Ajax Amsterdam bij Wedden op Sport.nl! Scoor jij straks de winnende weddenschap bij N.E.C. – Ajax?

Historie NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam heeft in geen jaren meer verloren van N.E.C. in Nijmegen. De laatste keer dat dit nog voorkwam was in 2005. N.E.C. wist op 6 november dat jaar met 1-0 te winnen van de Ajacieden. Romano Denneboom maakte toen de enige goal van de wedstrijd voor zijn ploeg in Nijmegen. De laatste keer dat N.E.C. nog thuis speelde tegen de Ajacieden was op 8 april 2017. Ajax versloeg de Nijmeegse formatie toen met 1-5.

Afgelopen weekend werden er geen Eredivisie duels gespeeld. N.E.C. Nijmegen heeft zich dus optimaal kunnen voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen Ajax. De Amsterdamse ploeg speelde op Eerste Paasdag de TOTO KNVB Bekerfinale tegen PSV Eindhoven. De Ajacieden verloren in De Kuip te Rotterdam met 2-1 van de Eindhovense ploeg en dat kwam hard aan in Amsterdam.

Favorieten

Ajax Amsterdam staat op de eerste plaats van de Eredivisie. De ploeg van trainer Erik ten Hag neemt het zondag op tegen de nummer tien in Nijmegen. De bookmakers en vele voetbalwedders zien de Ajacieden dan ook als favoriet van dit duel.

Een extra reden om Ajax als favoriet te bestempelen is dat de Amsterdamse formatie de TOTO KNVB Beker heeft verloren. Hierdoor zal de focus nog meer op het kampioenschap komen te liggen. N.E.C. heeft vanaf de tiende plaats bovendien niet veel meer te winnen of te verliezen.

Odds NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

De bookmakers hebben torenhoge pre-odds ingedeeld voor de uitwedstrijd van Ajax bij N.E.C. Nijmegen. Lukt het de Ajacieden om de draad weer op te pakken na de verloren bekerfinale door te winnen van NEC? Dan kun je maximaal x9.50 keer de inleg scoren bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Ook zijn de bookmakers erg gul als de teams de punten delen in het Goffert Stadion. Wordt het een gelijkspel zondag, dan keren de bookies een maximale odd uit van x7.00 keer je inleg.

Een overwinning van Ajax levert niet de hoogste odds op, maar wel de hoogste winkansen. In het 1×2 spelsysteem staat de quotering bij winst van de Ajacieden op gemiddeld x1.18 keer de inleg ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Wie vindt Wedden op Voetbal nou niet interessant? Of we nou een voorspelling doen bij de bookmakers of we maken een weddenschap met vrienden voordat de wedstrijd begint, iedereen vindt het leuk als hij/zij de wedstrijd juist voorspeld had.

Wil je wedden op voetbal met echt geld, dan is het goed je extra voor te bereiden. Wedden op Sport is voorstander van verantwoord gokken en tijdig stoppen. Wat je voorspelling ook is, je kunt altijd verliezen. Je bent dan je speelbedrag kwijt en probeer dat niet terug te winnen. Houd het voorspellen van voetbalwedstrijden leuk en verantwoord. De wedstrijd N.E.C. Nijmegen – Ajax Amsterdam wordt zaterdag 23 april gespeeld om 16:30 uur. Meespelen kan tot dat tijdstip, daarna kun je via live wedden je geluk beproeven.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.