Bookmakers odds Eredivisie duel AZ Alkmaar - Fortuna Sittard

In het AFAS Stadion wordt aanstaande zondag de Eredivisie AZ Alkmaar – Fortuna Sittard gespeeld. Beide teams zijn het seizoen goed uit de startblokken gekomen. De Alkmaarders gaan aan kop in de strijd om kampioenschap en Fortuna Sittard staat keurig op de achtste plaats. Wedden op deze wedstrijd? Scoor de beste bookmakers odds via Wedden op Sport.nl!

Historie AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

AZ Alkmaar en Fortuna Sittard stonden op 16 april dit jaar voor de laatste keer tegenover elkaar. Toen vond de competitiewedstrijd in het Limburgse Sittard plaats en won AZ met 0-3 van Fortuna. In januari dit jaar bracht Fortuna voor de laatste keer een bezoek aan AZ in Alkmaar. De Limburgers kregen ook toen drie doelpunten om de oren en wisten zelf niet te scoren. Het werd 3-0 voor de Alkmaarders.

Het is lang geleden dat Fortuna kwam winnen in Alkmaar. De Limburgse formatie speelde dan ook niet elke seizoen op het hoogste niveau. In 2001 wist de ploeg uit Sittard voor de laatste keer drie punten te veroveren in Alkmaar. Het werd op 17 maart dat jaar 0-2 voor Fortuna. Uit de jaren die volgden waarin de teams elkaar troffen vallen alleen maar overwinningen van AZ te noteren. De grootste overwinning van AZ op Fortuna werd geboekt op 4 augustus 2019. De Limburgers werden op die dag met 4-0 verslagen in het AFAS Stadion.

Favoriet

Het is dan ook niet moeilijk om te bedenken welke ploeg de bookmakers als favoriet bestempelen in het duel AZ – Fortuna. De hoogste pre-odds staan ingedeeld bij winst van de bezoekers uit Limburg en dus is AZ de favoriet in dit duel.

AZ heeft wel een zeer ruk schema en de kans dat er punten gemorst kunnen worden is dan ook groter. De ploeg van trainer Pascal Jansen kwam eerder deze week al in actie tegen Heracles Almelo en volgende week wordt midweeks tegen Legia Warschau gespeeld in de Conference League. Fortuna Sittard heeft de hele week de pijlen al gericht op de wedstrijd in Alkmaar. Volgende week speelt de ploeg van trainer Danny Buijs tegen FC Twente en een week later tegen PSV. Een punt tegen AZ zal meer dan welkom zijn bij Fortuna Sittard.

Odds AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

De quoteringen bij de wedstrijd AZ – Fortuna zijn als volgt ingedeeld. De hoogste quoteringen vind je bij een zege van Fortuna. Winnen de Limburgers in de kaasstad van AZ, dan kan er tot 11.00 keer de inleg gescoord worden bij de bookmakers.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen er in het 1×2 spelsysteem ook goed op. De maximale beloningen staat op 5.25 keer het speelbedrag ingedeeld als AZ en Fortuna de punten gaan delen met elkaar in deze zevende speelronde van de Eredivisie.

Een overwinning van AZ wordt het meest voorspeld. De sportsbooks op Wedden op Sport hebben een maximale quotering van 1.29 keer het wedbedrag ingedeeld bij een zege van favoriet AZ in Alkmaar.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal staat voor je klaar bij het online wedden en voorspellen van wedstrijden via de beste betrouwbaarste bookmakers. Wil je niets missen van de meest actuele odds e deals? Houd de website Wedden op Sport dan goed in de gaten en zet in op het juiste moment.

De wedstrijd AZ Alkmaar – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zondag 1 oktober om 16:45 uur. Zorg dat de weddenschappen op tijd binnen zijn of speel live mee via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.