Bookmakers lopen warm voor Ladbrokes Masters

De darters hebben een paar weken vakantie gevierd na het enerverende WK Darts 2020, maar deze week worden de dartpijlen weer uit het doosje gehaald en vliegen ze één voor één richting het dartbord als de Ladbrokes Masters worden afgewerkt. De bookmakers hebben met smart gewacht op de herstart van het dartseizoen en belonen fans met hoge odds! Wedden op Sport heeft de hoogste quoteringen voor je opgezocht. 

Historie

De Ladbrokes Masters, ook bekend onder de naam The Masters 2020, is de achtste editie van The Masters georganiseerd door de PDC. Het toernooi wordt gehouden van 31 januari tot en met 2 februari, in Milton Keynes. Omdat het een invitatietoernooi is, wordt het gewonnen prijzengeld niet opgenomen in de PDC Order of Merit. De titelverdediger is Michael van Gerwen. Hij wist in 2019 voor de vijfde keer het toernooi te winnen.

Favorieten

De Top 16 van de wereld verschijnt aan de ockie in Milton Keyes. Van Gerwen is als eerste geplaatst en de enige Nederlander die aan het toernooi deelneemt. Ook is MVG bij de bookmakers de grootste kanshebber voor eindwinst. Zijn belangrijkste uitdager is wereldkampioen Peter Wright. De Schot won op Nieuwjaarsdag de finale van het WK van Mighty Mike en is voor dit toernooi als tweede geplaatst.

Gerwyn Price is de nummer drie in de Order op Merit. De darter uit Wales houdt de Brit Rob Cross achter zich. Michael Smith is de nummer vijf en ook hij is één van de favorieten bij de wedkantoren. Gary Anderson begint het toernooi als de nummer zes en hij is gelijk ook de laatste darter waarvan de bookies verwachten dat hij kans maakt op een finaleplaats of eindzege.

Odds 

Aanstaande vrijdag opent het bal zich met de eerste partijen. Michael Smith komt als eerste in actie en neemt het op tegen Mensur Suljovic. Als Smith wint, is de gemiddelde odd van dit moment x1,53 keer je inleg. Suljovic staat genoteerd op x2,50.

Als tweede partij staat de pot tussen Nathan Aspinall (8) en James Wade (9). De bookmakers zien Wade niet winnen van Aspinall. Als hem dat toch lukt, staat er een mooi quotering klaar: x2,20. Wint Aspinall na zijn geweldige WK ook deze match? Dan is de gemiddelde odd bij de bookmakers van Wedden op Sport x1,66.

De derde wedstrijd van de vrijdagavond is het de beurt aan de titelverdediger. Michael van Gerwen betreedt de dartarena voor een duel tegen Jonny Clayton (16). Eigenlijk geeft er niemand een cent voor de kansen van Clayton. Wint hij toch, dan keren de wedkantoren x6,50 keer je inleg uit! Tegenover de monsterodd van Clayton staat de voorzichtige quotering bij winst van onze eigen Michael van Gerwen: x1,11.

De slotpartij van de openingsavond is die tussen Rob Cross en Andrian Lewis (13). Cross krijgt een gemiddelde odd van x1,50 mee. Winst van Lewis staat momenteel op x2,62!

Wedden op Darts

De odds veranderen dagelijks, dus voor de actuele odds verwijzen wij je naar onze bookmakerspagina. Bovenstaande odds geven een goede indicatie van de onderlinge verhoudingen, maar verplichten je niet om voor een bepaalde speler of wedstrijd te kiezen. Jij bepaalt zelf of je meespeelt en of het verantwoord is om mee te doen bij het Wedden op Darts! Vermijd onnodige risico’s en probeer je winstkansen te vergroten door te kiezen voor de juiste speltactiek. Naast de gangbare spelvormen kan je ook kiezen voor handicap-systemen of kies voor een gokje op een 9-darter tijdens dit toernooi. Zo kunnen de uitkeringen flink oplopen en wordt meespelen via Wedden op Sport nog leuker!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.