Bookmakers keren hoge odds uit voor Champions League achtste finales

De bookmakers keren deze week hoge odds uit voor de achtste finales van de UEFA Champions League. Voor de dinsdagavondwedstrijden Bayern München – RB Salzburg en Liverpool – Inter Milan zijn de pre-odds om te smullen. Ook de quoteringen voor de duels op woensdagavond Manchester City – Sporting Portugal en de kraker Real Madrid – Paris Saint Germain wil je niet missen. Profiteer je mee van de beste odds bij de beste bookmakers? Bij Wedden op Sport.nl vind je ze allemaal.

Historie Champions League achtste finales

De heenduels zijn midden februari al afgewerkt. Daarin deed Manchester City het het beste. De ploeg won met 0-5 bij Sporting Portugal. Ook Liverpool staat er goed voor. De Engelse formatie zegevierde met 0-2 bij Inter Milan.

Bayern München wist in de heenwedstrijd geen voorsprong te boeken bij RB Salzburg: 1-1. Koning Champions League, Real Madrid, verloor zelfs met 1-0 bij Paris Saint Germain.

De winnaars van de returns gaan de koker in voor de loting van de kwartfinales die op 5 april van start gaan.

Favorieten Champions League achtste finales

De ploegen die voor de returns over de beste papieren beschikken zijn de favorieten voor de finale. Zo verwachten de bookmakers niet dat Manchester City de ticket voor de kwartfinales nog laat schieten in de thuiswedstrijd tegen Sporting Portugal.

Bayern München wordt ook als favoriet in de return tegen RB Salzburg aangewezen. De Duitse ploeg heeft nog een 1-1 gelijkspel goed te maken, maar de bookies verwachten dat Die Rekordmeister daar weinig moeite mee zal hebben tegen de Oostenrijkse ploeg uit Salzburg.

Liverpool staat 2-0 voor op Inter Milan. De bookmakers wijzen The Reds zelfs aan als mogelijke finalist van dit Champions League seizoen, maar Inter wordt niet helemaal van tafel geveegd. De odds voor de Italiaanse ploeg zijn wel hoog!

De wedstrijd Real Madrid – Paris Saint Germain staat helemaal in de spotlights. Beide grootmatches hebben volgens de bookmakers kans om door te stromen naar de kwartfinales. Een favoriet voor deze wedstrijd is er bij de bookmakers niet.

Odds Champions League achtste finales

De pre-odds zijn in het 1×2 spelsysteem heel verschillend ingedeeld. We beginnen bij de wedstrijd Bayern München – RB Salzburg die dinsdagavond wordt gespeeld. Er staat een maximale uitkering van x15.00 keer je inleg ingedeeld bij een zege van Salzburg. Wint Bayern, dan keren de bookmakers gemiddeld x1.16 keer je wedbedrag uit. Een gelijkspel is goed voor een quotering van maximaal x8.00.

De quoteringen voor de wedstrijd Liverpool – Inter staan het hoogst bij winst van Inter. Je kunt maximaal x5.75 keer de inleg terugkrijgen als de Italiaanse ploeg wint. Een gelijkspel is goed voor een hoge odd van gemiddeld x4.33 keer de inleg. Een zege van Liverpool staat op maximaal x1.53 keer je speelbedrag.

In het 1×2 spelsysteem rijzen de quoteringen bij de wedstrijd Manchester City – Sporting CP pas echt de pan uit. Winst van Sporting Portugal staat op maximaal x21.00 keer de inleg ingedeeld. Zelfs een gelijkspel levert al maximaal x10.00 keer je inleg op. Wint Manchester City, dan moeten we het doen met een odd van gemiddeld x1.11.

Dan de laatste en zeker niet de minste: de maximale odds voor Real Madrid – Paris Saint Germain. Een gelijkspel is bij de bookmakers voor deze wedstrijd het meeste waard. Maximaal kun je x3.75 keer de inleg verdienen als het een gelijkspel wordt in Madrid. Wint Paris Saint Germain dan kun je tot x2.62 keer je speelbedrag scoren. Een overwinning van Real Madrid staat op maximaal x2.50 ingecalculeerd.

Wedden op Voetbal

Voor wie wil wedden op voetbal kan zich uitleven bij de bookmakers voor de achtste finales van de Champions League. Hoe verder het toernooi vordert, hoe sterker de ploegen en hoe uitdagender het wedden op voetbal is. Ga naar de bookmakerspagina en vind de hoogste quoteringen die passen bij jouw voorspellingen.

De achtste finales van de Champions League worden op dinsdag 8 en woensdag 9 maart gespeeld. Alle vier de returns beginnen op het gebruikelijke tijdstip 21:00 uur. Zorg dat je voorspellingen voor die tijd binnen zijn bij de bookmakers en scoor je deal via Wedden op Sport.nl.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.