Bookmakers odds WK voetbal: Nederland - Ecuador

Het Nederlands elftal komt vrijdag 25 november alweer in actie op het WK 2022 in Qatar. Na de winst op Senegal speelt het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal tegen Ecuador. Het Khalifa International Stadion te Doha is het decor voor dit tweede duel van Oranje tijdens de WK eindronde. Scoor hoge bookmaker odds bij het WK voetbal en speel mee met Nederland – Ecuador via Wedden op Sport!

Historie Nederland – Ecuador

Nederland en Ecuador troffen elkaar voor het laatst in een oefenduel ter voorbereiding op het WK 2014 in Brazilië. Het Nederlands elftal won toen niet van Ecuador. Oranje bleef steken bij een 1-1 gelijkspel. Ook bij dit duel was Louis van Gaal bondscoach van Nederland. In 2006 ontmoetten de landenteams elkaar ook voor een vriendschappelijk duel. Op 1 maart dat jaar won Oranje met 1-0 van het Ecuadoraanse elftal.

Beide landen begonnen het WK in Qatar met een driepunter in Groep A. Nederland versloeg de regerend Afrika kampioen, Senegal met 0-2. Cody Gakpo en Davy Klaassen scoorden namens Oranje. Ook Ecuador won van Qatar met 0-2. In de openingswedstrijd van het WK scoorde de Ecuadoraan Enner Valencia tweemaal. Voor de 33-jarige aanvaller van Fenerbahce wordt ook tegen Nederland het meest gevreesd.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers zijn het met elkaar eens. Ook in dit tweede duel van Oranje in Groep A is de ploeg van bondscoach Van Gaal favoriet. Dat heeft vooral met de status van Nederland in de voetbalwereld te maken. Als voetballand staan we achtste op de FIFA World Ranglist en Ecuador is de nummer 44.

Daar komt nog bij dat Oranje onder begeleiding van bondscoach Van Gaal nog geen duel heeft verloren. De laatste keer dat onze beste elf werd verslagen was op 27 juni 2021. Het Nederlands elftal verloor toen de achtste finale van het EK tegen Kroatië. Frank de Boer was toen bondscoach van Oranje.

Odds Nederland – Ecuador

De bookmakers voorspellen dat Oranje weer drie punten pakt en schalen de hoogste odds in bij een overwinning van Ecuador. Als de bookmakers er helemaal naast zitten en Ecuador wint, kun je bij Unibet tot maximaal 5.10 keer de inleg scoren. Dit is de hoogste pre-odd die we vonden bij de Nederlandse wedkantoren.

Ook hanteert Unibet hanteert de hoogste odds bij een gelijkspel. Mocht het Nederlands elftal vrijdag niet verder komen dan een puntendeling tegen Ecuador? Dan keert deze oer-Hollandse bookmaker tot maximaal 3.60 keer je inleg uit.

Een zege van Oranje wordt het meest voorspeld en levert bij de wedkantoor Toto Sport tot maximaal 1.82 keer je speelbedrag op. Check de meest actuele odds in het 1×2 spelsysteem op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Nu het WK 2022 in Qatar volop bezig is en Nederland de eerste wedstrijd in de poule heeft gewonnen, stromen de weddenschappen binnen bij de bookmakers. Hoe meer voorspellingen er gedaan worden hoe hoger de pre-odds uitpakken. Wil jij ook eens Wedden op Voetbal en wil je inzetten op de wedstrijd Nederland – Ecuador? Ga dan naar de bookmakerspagina en sla je slag op dit WK!

De WK 2022 wedstrijd Nederland – Ecuador in Groep A zal op vrijdag 25 november gespeeld gaan worden. Het duel begint om 17:00 uur (Nederlandse tijd) in het Khalifa International Stadion te Doha. Moedig jij Oarnje aan door de juiste voorspellingen achter te laten bij de bookies? Zet in en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.