Bookmaker odds WK voetbal 2022: Marokko - Portugal

Op het WK in Qatar staan Marokko en Portugal tegenover elkaar in de kwartfinale. Eén van de twee landenteams gaat door naar de halve finale van het WK 2022. Het duel wordt zaterdagmiddag gespeeld in het Al Thumama Stadion te Doha. Speel mee met Marokko – Portugal via Wedden op Sport en scoor de beste odds bij het WK voetbal! 

Historie Marokko – Portugal

Marokko speelt voor het eerst een kwartfinale op een WK. In 1986 kwamen de Marokkanen tot de achtste finale, maar op de WK’s die volgden, kwam Marokko niet verder dan de groepsfase. Portugal is op het WK in 1966 derde geworden. In 2006 werd het vierde op het WK in Duitsland.

Op het WK 2018 in Rusland speelden Marokko en Portugal tegen elkaar in de poulefase. De Portugezen wonnen die wedstrijd met 1-0 dankzij een goal van Cristiano Ronaldo. Spanje en Portugal gingen toen door naar de achtste finales. Voor Iran en Marokko zat het WK 2018 er toen al op.

In 1986 won het Marokkaanse elftal van Portugal in de groepsfase van het WK die dat jaar werd gehouden. Het werd toen 1-3 voor de Atlas Leeuwen die de poulefase toen overleefden. Portugal werd toen vierde in de groep.

Favorieten

De bookmakers wijzen Portugal aan als favoriet van deze kwartfinale. De Portugezen hebben dat vooral te danken aan een rijkere WK historie dan de Marokkanen, maar op dit WK is het Afrikaanse land nog ongeslagen. De ploeg van bondscoach Hoalid Regragui versloeg België, Canada en Spanje op dit toernooi. Met Kroatië werden de punten gedeeld bij 0-0 gelijkspel.

Het team van bondscoach Fernando Santos wist van Ghana, Uruguay en Zwitserland te winnen, maar verloor in de poulefase met 2-1 van Zuid-Korea. Bij beide teams zijn de resultaten dus zeer indrukwekkend.

Odds Marokko – Portugal

De Nederlandse bookmakers schalen hoge quoteringen in bij een zege van Marokko. Als het team van bondscoach Regragui wint en doorstroomd naar de halve finale van het WK, keren de bookies tot maximaal 6.00 keer je speelbedrag uit.

Zet je in op een gelijkspel? Dan kun je bij bookmaker Unibet.nl quoteringen scoren van maximaal 3.75 keer de inleg als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is.

Een overwinning van Portugal wordt het meest voorspeld. Voetbalgokkers kunnen bij een zege van Selecao das Quinas tot maximaal 1.70 keer de inleg terugverdienen.

Wedden op Voetbal

Er zijn na dit weekend nog vier landen over die kans maken om wereldkampioen te worden. Zit Marokko of Portugal daarbij? Vele voetbalgokkers hebben hun voorspellingen al gedaan bij de Nederlandse wedkantoren. Wil jij ook Wedden op Voetbal, maar wil je eerst nog wat meer informatie over de bookmakers of speltypen? Bezoek de bookmakerspagina en vind alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle weddenschap te kunnen maken.

De WK kwartfinale Marokko – Portugal zal op zaterdag 10 december gespeeld worden. Het duel in het Al Thumama Stadion begint om 16:00 uur (Nederlandse tijd). Zet voor die tijd in om mee te doen in de pre-fase. Of speel via live betting en drop je voorspellingen tijdens de wedstrijd. Welk speelsysteem je ook kiest, speel bij de betrouwbare bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.