Bookmakers odds WK finale: Argentinië - Frankrijk

In de finale van het WK 2022 in Qatar staan Argentinië en Frankrijk aanstaande zondag loodrecht tegenover elkaar. De winnaar van dit duel wordt de nieuwe wereldkampioen. Scoor hoge bookmaker odds bij de WK voetbal finale Argentinië – Frankrijk bij de wedkantoren op Wedden op Sport.

Historie Argentinië – Frankrijk

Beide landenteams hebben zich tot de finale van het WK 2022 weten te schoppen. Op weg naar de eindstrijd verloren beide teams een duel en werden de overige wedstrijden gewonnen. Zo wist Argentinië in de groepsfase niet te winnen van Saoedi-Arabië (1-2) en liet Frankrijk drie punten liggen in de poulewedstrijd tegen Tunesië (1-0).

Argentinië en Frankrijk speelden in 2018 voor de laatste keer tegen elkaar. Het betrof toen de achtste finale van het WK 2018 in Rusland. De Fransen waren de baas over de Argentijnen en wonnen het duel met 4-3.

Ook op het WK in 1978 speelden de landenteams tegen elkaar. In de eerste fase van het toernooi dat nu de groepsfase heet werden de Fransen verslagen met 2-1. Ook op het WK in 1930 waren het de Argentijnen die zegevierden. Het werd toen 1-0 voor het Zuid-Amerikaanse land. In 2007 en 2009 vonden er nog twee oefenduels plaats tussen de huidige finalisten van dit WK. Beide keren waren het de Argentijnen die de sterkste van de twee was.

Favorieten

Zowel Frankrijk als Argentinië zijn in bloedvorm. Beide landen beschikken over sterspelers en de topscoorders van dit toernooi. Voor de Argentijnen wist Lionel Messi vijfmaal het net te vinden. Aan de kant van de Fransen was Kylian Mbappe al vijf keer trefzeker.

De Nederlandse bookmakers wijzen dus geen favoriet aan bij deze finale. Dat is gunstig voor de gokkers onder ons die een correcte voorspelling weten te droppen bij de bookmakers. Je inleg wordt sowieso verdubbeld als je een juiste weddenschap hebt geplaats via het 1×2 spelsysteem.

Odds Argentinië – Frankrijk

Hoe hoog zijn de odds dan voor de WK finale in Qatar? De hoogste quotering hanteren de Nederlandse bookmakers bij een gelijkspel. Als er na de reguliere speeltijd geen winnaar is, wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen voetbalgokkers die dit hadden voorspeld al tot maximaal 3.00 keer de inleg scoren.

De quoteringen bij een overwinning van Argentinië staat iets hoger ingedeeld dan bij de Fransen. Als Messi en co de wereldtitel pakken, keren de bookmaker tot maximaal 2.95 keer de inleg uit.

Een tweede wereldtitel op rij van Frankrijk staat in het 1×2 spelsysteem op een hoge odd van 2.80 keer het aantal ingelegde euro’s ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Voetbal is het belangrijk dat je hoe de bookmakers te werk gaan. Zijn er voorwaarden verbonden aan het spelen bij een bepaald wedkantoor en is deze bookmaker betrouwbaar? Op de bookmakerspagina van Wedden op Sport kun je de Nederlandse bookmakers met een KSA licentie met elkaar vergelijken en ben je goed voorbereid om de finale van het WK 2022 te gaan voorspellen.

De WK finale Argentinië – Frankrijk zal op zondag 18 december gespeeld gaan worden. Het duel start om 16:00 uur (Nederlandse tijd) in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Vul je voorspellingen op tijd in als je mee wilt spelen in de pre-fase. Is de finale al begonnen? Log dan in bij je bookmaker en scoor tijdens het live wedden op Argentinië – Frankrijk!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.