Bookmaker odds WK voetbal 2022: Marokko - Spanje

Op het WK voetbal 2022 in Qatar staan Marokko en Spanje aanstaande dinsdag loodrecht tegenover elkaar. De ploegen maken beide kans op een ticket naar de kwartfinale. Daar is winst Education City Stadion te Al Rayyan voor nodig. Welke ploeg gaat door naar de laatste acht van het eindtoernooi? Bezoek de bookmaker op Wedden op Sport en scoor de beste pre-odds bij de achtste finale Marokko – Spanje!

Historie Marokko – Spanje

Marokko en Spanje speelden drie keer eerder tegen elkaar op een WK. In 2018 waren de teams in dezelfde poule ingedeeld. Het werd toen een puntendeling 2-2 tussen beide teams. In 1961 troffen de landen elkaar in de kwalificaties voor het WK. Spanje was in eigen land te sterk voor het Marokkaanse elftal en won met 3-2. Ook in Marokko zegevierde het Spaanse team met 0-1.

Marokko schrijft geschiedenis met dit WK in Qatar. Het Afrikaanse land heeft het in 1986 eenmaal eerder tot de achtste finale geschopt. In 2018 deed het Marokkaanse elftal ook mee aan het WK in Rusland, maar strandde toen in de groepsfase.

Spanje werd eenmaal eerder WK-kampioen. In 2010 wist La Selección in Zuid-Afrika die titel te pakken. In de finale werd Nederland  met 0-1 verslagen door Spanje. Op het WK 2018 in Rusland kwamen de Spanjaarden niet verder dan de achtste finale.

Favorieten

Bij deze achtste finale is Spanje de favoriet. De bookmakers hebben de hoogste quoteringen ingedeeld bij een zege van Marokko. Dat terwijl het Marokkaanse elftal groepswinnaar werd en Spanje tweede werd in de poule.

Het Marokkaanse team – dat Nederlands getint is – begon het WK met een gelijkspel (0-0) tegen Kroatië, won met 0-2 van België en versloeg Canada met 1-2. Het Spaanse elftal wist direct goed uit de startblokken te komen en versloeg Costa Rica met 7-0. Vervolgens ging het bergafwaarts met Spanje en werden de punten gedeeld met Duitsland 1-1 en verloren van Japan 2-1.

Odds Marokko – Spanje

Bij de achtste finale Marokko – Spanje noteren de Nederlandse bookmakers de hoogste odds bij een zege van het Marokkaanse elftal. Voetbalgokkers kunnen tot maximaal 7.00 keer de inleg scoren bij een zege van de Atlas Leeuwen. Deze quoteringen worden gehanteerd door Unibet en Bet365.

Bij een gelijkspel zijn de bookmakers bereid tot maximaal 4.00 keer je speelbedrag uit te keren. In het 1×2 spelsysteem van Unibet hebben wij deze odds gevonden.

Voor een zege van Spanje worden pre-odds van maximaal 1.57 keer je speelbedrag aangehouden. Check alle actuele quoteringen bij jouw favoriete bookmakers en vergelijk de beste WK Qatar wedkantoren odds op Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Op het WK 2022 in Qatar worden heel wat weddenschappen gemaakt. In ons land voorspellen we graag de wedstrijden van Oranje, maar er worden ook heel wat weddenschappen geplaats op andere duels. Zeker nu het eindtoernooi toegekomen is aan de achtste finales. Marokko – Spanje is één van die acht wedstrijden waar voetbalkenners en gokliefhebbers een weddenschap sluiten.

Wil jij ook eens Wedden op Voetbal en heb je de wedstrijd Marokko – Spanje in het vizier? Drop je voorspellingen dan voor dinsdag 6 december 16:00 uur (Nederlandse tijd). Dan begint dit duel in het Education City Stadion te Al Rayyan en is live wedden op deze wedstrijd niet meer mogelijk. Wel kun je bij de bookmakers live wedden op Marokko – Spanje. Speel mee via Wedden op Sport en scoor jouw WK-deal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.