Bookmaker odds Turkse bekerfinale Fenerbahçe - Basaksehir

Fenerbahçe SK en Istanbul Basaksehir staan in de finale van de Turkse beker. Beide teams komen uit Istanbul en dus is deze finale ook een stadsderby. Welke ploeg wint in het Gürsel Aksel Stadyumu gelegen in Izmir te Turkije? Speel voor de beste bookmaker odds bij de Turkse bekerfinale Fenerbahçe – Basaksehir via Wedden op Sport.nl!

Historie Fenerbahçe – Basaksehir

Fenerbahçe SK wist de Turkse bekerfinale in totaal zes keer te winnen. Elf keer stond de ploeg uit Istanbul in de finale. De laatste keer dat de beker meegenomen werd door Fenerbahçe was in 2013. Tien jaar geleden won Dirk Kuyt met Fenerbahçe de Turkse bekerfinale. Basaksehir wist de Turkse beker nog niet één keer te veroveren. De ploeg stond wel tweemaal in de finale. De keer dat Basaksehir finalist werd, was in 2017.

Dit seizoen grepen Fenerbahçe en Basaksehir beide het Turkse kampioenschap mis. De titel ging dit seizoen naar Galatasaray. Het winnen van de beker zal voor beide teams het seizoen nog goedmaken. De teams eindigde de Turkse competitie in de top drie en zijn beide al zeker van Europees voetbal.

Fenerbahçe en Basaksehir speelden in 2021 de kwartfinale van de Turkse beker tegen elkaar. De teams waren op 9 februari dat jaar aan elkaar gewaagd. In de reguliere speeltijd werd het 1-1. Pas na extra tijd wist Basaksehir de halve finale van het bekertoernooi te bereiken. Het werd toen 1-2 in het voordeel van Basaksehir.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen Fenerbahçe aan als favoriet voor deze bekerfinale. De pre-odds bij winst van Basaksehir zijn hoger ingedeeld dan bij winst van Fenerbahçe.

Dit seizoen haalden beide ploegen evenveel punten in de Turkse competitie. Fenerbahçe werd tweede achter Galatasaray door een iets beter doelsaldo dan stadsgenoot Basaksehir. De stadsgenoten speelden dit seizoen al tweemaal eerder tegen elkaar. Beide keren was Fenerbahçe de sterkste van de twee. Vorig seizoen waren de rollen juist omgedraaid en won Basaksehir beide derby’s in de Turkse competitie. Terugkijkend op de statistieken dan is dus wat gewaagd dat de bookmakers Fenerbahçe als favoriet bestempelen, maar voor voetbalgokkers juist gunstig.

Odds Fenerbahçe – Basaksehir

Bij de bookmakers stijgen de quoteringen voor de Turkse bekerfinale nog steeds. De hoogste quotering staat inmiddels op 4.85 keer het wedbedrag en wordt door bookmakers Unibet.nl en BetCity uitgekeerd als Basaksehir de bekerfinale wint.

Wordt het een gelijkspel in Izmir? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen die oplopen tot maximaal 3.80 keer het wedbedrag dat is achtergelaten bij de bookmakerskantoren. De finale zal bij deze uitslag verlengd worden, maar voetbalgokkers hebben de beloning dan al binnen.

Wint Fenerbahçe na tien jaar weer eens de Turkse beker? De quoteringen bij een zege van Fenerbahçe staan op maximaal 1.72 keer het wedbedrag ingedeeld bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van de Turkse bekerfinale is weer eens iets anders dan wedden op de Eredivisie of Champions League. Met Fenerbahçe en Basaksehir in de finale staat er ook nog eens een voortreffelijke stadsderby op het programma. Met Jayden Oosterwolde speelt er ook nog een Nederlander in de selectie van Fenerbahçe mee. Houd Wedden op Voetbal leuk en speel veilig en bewust mee via de betrouwbaarste bookmakers van ons land.

De finale van de Turkse beker wordt gespeeld op zondag 11 juni. Om 19:45 uur (Nederlandse tijd) trappen Fenerbahce en Basaksehir af in het Gürsel Aksel Stadyumu te Izmir. Wie wint volgens jou de Turkse beker? Vergelijk de bookmakers op Wedden op Sport en maak de beste deals.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.