Bookmaker odds PSV Eindhoven - FC Groningen

In het Philips Stadion te Eindhoven speelt PSV aanstaande zaterdag tegen FC Groningen. De Eindhovenaren moeten winnen, willen zij de koplopers van de Nederlandse competitie bijblijven. De bookmaker hebben de pre-odds hoog ingeschaald en daar kun jij als voetbalgokker van profiteren door de juiste voorspellingen op PSV Eindhoven – FC Groningen in te vullen via Wedden op Sport!

Historie PSV Eindhoven – FC Groningen

De twee teams troffen elkaar op 23 oktober vorig jaar voor de laatste keer. Toen werd het duel in de Euroborg gespeeld en wist FC Groningen te winnen met 4-2 van de Eindhovense ploeg. Een resultaat die de Noordelingen lang niet altijd boeken tegen PSV. Vooral in Eindhoven is PSV vaak heer en meester over FC Groningen. De laatste keer dat de bezoekers uit het noorden van ons land nog een punt pakte, was op 6 mei 2018. Het werd toen 0-0 in Eindhoven.

De ontmoeting van aanstaande zaterdag is er één tussen de nummer vier en zeventien van de Eredivisie. De Eindhovense ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij heeft 39 punten en werd vorig weekend gepasseerd door Ajax dat met veertig punten net boven de Eindhovenaren staat. Op de tweede plek staat AZ met 41 punten en Feyenoord is de koploper met 43 punten.

FC Groningen stond vorige week nog laatste, maar wist een punt te pakken tegen FC Twente en dat ging ten kostte van SC Cambuur dat nu op de laatste plaats staat.

Favorieten

De bookmakers keren hoge odds uit als FC Groningen ook in Eindhoven een driepunter gaat scoren tegen PSV. De ploeg van trainer Van Nistelrooij is de favoriet van dit duel als het aan de Nederlandse wedkantoren ligt. De quoteringen wijken ook ver uit elkaar. Voetbalgokkers die gokken op een stunt van FC Groningen kunnen flink scoren als de Noordelingen winnen.

PSV kon vorig weekend een punt bij het totaal optellen door gelijk te spelen bij Feyenoord. De kraker in De Kuip werd een 2-2 puntendeling voor de teams. In de Euroborg slaagde FC Groningen erin een punt te pakken tegen FC Twente. De ploeg van trainer Dennis van der Ree kwam tegen de Tukkers niet verder dan 1-1, maar na een lange reeks verslagen wedstrijden maakt dat heel wat goed in Groningen.

Odds PSV Eindhoven – FC Groningen

De Nederlandse bookmakers hebben bij dit duel de hoogste odds ingedeeld bij een zege van FC Groningen. Als de ploeg van trainer Van der Ree komt winnen in Eindhoven, dan keert Unibet.nl tot maximaal 19.00 keer de inleg uit.

Houdt PSV de drie punten in eigen huis? In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij winst van de Eindhovense formatie op  maximaal 1.16 keer het speelbedrag ingedeeld.

Wordt het een gelijkspel in het Philips Stadion? Dan vind je bij BetCity pre-odds die oplopen tot maximaal 7.90 keer je inleg.

Wedden op Voetbal

Houd je van voetbal? Dan zal je vaak een weddenschap doen met je vrienden, familie of andere voetballiefhebbers. Wedden op Voetbal met echt geld, maakt het voorspellen van deze sport nog leuker, maar is niet zonder risico. Speel altijd veilig en bewust Dan blijft het ook leuk en verantwoord.

Wedden op de Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – FC Groningen kan tot zaterdag 11 februari 20:00 uur. Dan begint het duel in het Philips Stadion te Eindhoven. Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en scoor bij de beste bookmakers van ons land.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.