Bookmaker odds KNVB beker Feyenoord - PEC Zwolle

De KNVB beker is toegekomen aan de zestiende finales van het toernooi. Daarin treft Feyenoord in de Kuip PEC Zwolle. De Rotterdammers zijn torenhoog favoriet bij dit duel, maar moeten dat donderdagavond nog gaan bewijzen. Vind de bookmaker odds bij de KNVB bekerwedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle via Wedden op Sport.nl!

Historie Feyenoord – PEC Zwolle

In 2015 speelden Feyenoord en PEC Zwolle voor de laatste keer tegen elkaar in het KNVB bekertoernooi. Het duel in de 32ste speelronde werd ook toen gehouden in de Kuip. Feyenoord won met 3-0 van de Zwolse bezoekers. Twee goals van de Rotterdammers werden gemaakt door Dirk Kuyt en eenmaal scoorde Dirk Marcellis per ongelijk in het doel van de PEC-Zwolle doelman Mickey van der Hart.

Tot vorig seizoen speelde PEC Zwolle nog in de Eredivisie. De Zwolse formatie kwam op 21 november 2021 voor de laatste keer op bezoek bij Feyenoord. De Rotterdammers wisten in dat duel met 4-0 te winnen. De uitwedstrijd in Zwolle werd ook gewonnen door Feyenoord. OP 13 maart vorig jaar werd het 1-2 voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid.

Favorieten Feyenoord – PEC Zwolle

Bij de Nederlandse bookmakers is Feyenoord torenhoog favoriet bij deze zestiende finales van de KNVB beker. De Rotterdammers staan eerste in de Eredivisie en nemen het op tegen een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Toch wist de ploeg van trainer Arne Slot dit jaar nog niet te winnen. Afgelopen zondag werd het in de Nederlandse competitie 1-1 tegen FC Utrecht in de Galgenwaard.

PEC Zwolle won het competitieduel van afgelopen weekend wel. In eigen huis versloeg de ploeg van trainer Dick Schreuder Almere City FC met 3-2. De Overijsselse ploeg staat tweede in de KKD, maar de bookmakers gaan toch voor winst van Feyenoord.

Odds Feyenoord – PEC Zwolle

De quoteringen bij de Nederlandse bookmakers zien er als volgt uit. Winst van Feyenoord kan je bij bookmaker Unibet een maximale quotering van 9.00 keer je speelbedrag opleveren.

Mocht er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar uit de bus komen, dan kun je bij bookmaker Bet365 tot 6.00 keer je inleg scoren bij een gelijkspel.

Een overwinning van de Rotterdamse ploeg wordt bij bookmaker Bet365 het beste betaald. Dit wedkantoor gaat tot maximaal 1.33 keer de inleg uitkeren als Feyenoord aanstaande donderdag wint.

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Voetbal komt heel wat kennis kijken. Het is handig om te weten hoe de ploegen ervoor staan, maar ook welke speltypen je kunt hanteren bij een voetbalwedstrijd. Wedden op Sport helpt je graag bij het maken van bookmakerdeals. Ga naar de bookmakerspagina om de wedkantoren en quoteringen met elkaar te vergelijken en zet in op de ploeg die volgens jou doorgaat naar de volgende bekerronde.

De zestiende finale van de KNVB beker Feyenoord – PEC Zwolle wordt gespeeld op donderdag 12 januari. Het duel begint om 21:00 uur in de Kuip te Rotterdam. Meespelen in de pre-fase kan tot de wedstrijd begint. Het het startsignaal is het alleen nog mogelijk te wedden via live betting. Welke deal je ook gaat maken, speel bewust en verantwoord door mee te spelen bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.