Bookmaker odds Feyenoord - Fortuna Sittard in Eredivisie

In De Kuip te Rotterdam wordt aanstaande zaterdag de wedstrijd Feyenoord – Fortuna Sittard gespeeld. Het is een wedstrijd tussen de nummer drie (Feyenoord) en nummer tien (Fortuna) van de Eredivisie. Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport en scoor odds bij het duel Feyenoord – Fortuna Sittard in de Eredivisie!

Historie Feyenoord – Fortuna Sittard

Feyenoord en Fortuna Sittard hebben dit seizoen nog niet tegen elkaar gespeeld. De laatste keer dat de teams elkaar ontmoetten, was op 1 mei 2022. Dit duel werd gespeeld in Sittard en door Feyenoord gewonnen met 1-3. De laatste ontmoeting in De Kuip was op 5 december 2021. Toen sloegen de Rotterdammers hard toe door Fortuna met 5-0 te verslaan.

De Limburgse formatie winst niet vaak van Feyenoord in Rotterdam, maar de laatste keer dat dat nog wel gebeurde is niet eens zo lang geleden. Het duel van 16 december 2018 werd met 0-2 gewonnen door de Limburgse formatie. Lars Hutten en Ahmed El Messaoudi maakten toen de doelpunten voor Fortuna Sittard.

Feyenoord won vorig weekend met 1-3 van AZ Alkmaar en gaat dus met een goed gevoel deze thuiswedstrijd tegen Fortuna in. De ploeg uit Sittard speelde vorig weekend thuis tegen RKC Waalwijk. De teams deelden de punten bij een 0-0 gelijkspel.

Favorieten

De bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van dit duel. De ploeg van trainer Arne Slot speelt voor eigen publiek. Bovendien verliezen de Rotterdammers maar weinig duel met Fortuna Sittard. Dit seizoen heeft de ploeg van trainer Slot nog geen enkele competitiewedstrijd verloren in De Kuip.

Daar komt nog bij dat Feyenoord hoger op de ranglijst van de Eredivisie staat dan Fortuna. De Rotterdammers staan derde met 23 punten. Fortuna Sittard is de nummer tien in het rijtje met elf punten. Allemaal feiten die de bookmakers meenemen bij het incalculeren van de quoteringen.

Odds Feyenoord – Fortuna Sittard

De quoteringen zijn niet misselijk bij het duel van Feyenoord – Fortuna Sittard. Mochten de Limburgse bezoekers komen winnen in De Kuip dan keren de bookmakers tot maximaal x12.50 keer het speelbedrag aan je uit. Een torenhoge quotering in het 1×2 spelsysteem!

Voor de voetbalgokkers die een weddenschap willen doen op een gelijkspel kunnen rekenen op een maximale quotering van x7.50 keer de inleg als de teams de punten daadwerkelijk gaan delen.

Een overwinning van Feyenoord is wat de meesten voorspellen en levert in de pre-fase tot maximaal x1.24 keer het speelbedrag op.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal is voor vele voetbalgokkers een wekelijkse bezigheid. Bij elke wedstrijd in het betaald voetbal zijn wel quoteringen te vinden die de moeite van het voorspellen van wedstrijden waard maakt. Op welk duel je ook wilt wedden, speel verantwoord en bewust. Bij twijfel over een betrouwbare bookmaker of promotie, check onze bookmakerspagina en je vindt de informatie die je nodig hebt om succesvol te wedden op voetbal.

Wil je meespelen in de pre-fase, dan dient je voorspelling binnen te zijn voordat de wedstrijd begint. De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Fortuna Sittard wordt op zaterdag 22 oktober gespeeld. Het duel in De Kuip te Rotterdam begint om 16:30 uur. Ga voor de hoogst mogelijke beloningen en speel mee via de betrouwbare bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.