Bookmaker odds FC Groningen - Feyenoord

In de Eredivisie gaat koploper Feyenoord aanstaande zondag de uitwedstrijd tegen FC Groningen spelen. De Rotterdammers wisten bijna zes jaar geleden voor het laatst met een driepunter naar de havenstad terug te keren. Wat wordt het dit seizoen in de Euroborg te Groningen? Vergelijk de bookmaker odds bij het duel FC Groningen – Feyenoord via Wedden op Sport!

Historie FC Groningen – Feyenoord

In 2017 boekte Feyenoord voor de laatste keer een overwinning bij FC Groningen. Op 25 november dat jaar werd het 0-2 voor de Rotterdamse ploeg. Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen maakten toen de goals voor de Rotterdamse ploeg. In 2019 verloor Feyenoord door een eigen doelpunt van Sven van Beek met 1-0 van de Groningers. De drie competitieduels die volgden in de Euroborg werden de punten tussen FC Groningen en Feyenoord gedeeld.

Dit jaar begon FC Groningen met een nieuwe trainer. Dennis van der Ree is de opvolger van de vertrokken trainer Frank Wormuth. De eerste wedstrijd van het jaar was voor de Groningers tegen Excelsior Rotterdam en dat duel ging op Kralingen verloren met 1-0.

Feyenoord is winterkampioen, maar kwam niet best uit de startblokken in het tweede deel van dit Eredivisie seizoen. De uitwedstrijd tegen FC Utrecht leverde een punt op. In de Galgenwaard werd het 1-1 nadat de Rotterdammers nog op achterstand hadden gestaan door een goal van ex-Feyenoorder Jens Toornstra in de derde minuut van de wedstrijd.

Favorieten

Feyenoord staat eerste en wordt door de Nederlandse bookmakers als favoriet van dit duel in de zestiende speelronde van de Eredivisie aangewezen. De koplopers nemen het zondag op tegen de nummer vijftien van de competitie.

Het Rotterdamse team van trainer Arne Slot haalde tot nu toe 34 punten binnen, maar wordt op de hielen gezeten door Ajax en PSV die beide 31 punten hebben. De ploeg in Groningen heeft twaalf punten en moet voor elke punt knokken niet in de gevarenzone te komen.

Odds FC Groningen – Feyenoord

De bookmakers schalen de hoogste odds bij dit duel in bij een zege van FC Groningen. Pakken de Noordelingen drie punten tegen Feyenoord dan keer Unibet al een hoge quotering van 6.60 keer de inleg uit.

Een gelijkspel is ook een hoge odd waard. Mochten de teams de punten voor de vierde keer op rij delen in de Euroborg dan keert deze bookmaker tot maximaal 4.85 keer je speelbedrag uit.

Een overwinning van de Rotterdamse ploeg wordt het meest voorspeld. Bij Unibet en Bet365 zijn ze bereid tot 1.50 keer de inleg uit te keren als de huidige koploper van de Eredivisie dit duel wint.

Wedden op Voetbal

Dit weekend spelen de Eredivisie clubs de tweede speelronde van 2023 van de Nederlandse competitie. De quoteringen bij de wedstrijd in Groningen zijn hoog ingeschaald. Ook bij de andere wedstrijden kun je torenhoge odds vinden. Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport om de wedkantoren en quoteringen met elkaar te vergelijken of zet direct je voorspellingen in als jij denkt te weten wat het resultaat wordt van de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord.

Wedden in de pre-fase kan totdat FC Groningen – Feyenoord zondag 15 januari om 16:45 uur aftrappen in de Euroborg. Als de wedstrijd begonnen is, is het mogelijk live te wedden op deze wedstrijd. Voor meer informatie over Wedden op Voetbal kijk op de website en scoor jouw bookmakersdeal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.