Bookmaker odds Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam - FC Emmen

In de Johan Cruijff Arena staat voor Ajax Amsterdam de wedstrijd tegen FC Emmen op de rol. De Ajacieden geloven nog in het kampioenschap en dus moet de Drentse formatie verslagen worden in Amsterdam. Eerder dit seizoen pakte FC Emmen al een punt tegen Ajax. Hoe gaat het zondagavond aflopen in Amsterdam? Vergelijk de beste bookmaker odds bij het duel Ajax Amsterdam – FC Emmen via Wedden op Sport!

Historie Ajax Amsterdam – FC Emmen

In de Eredivisie speelde Ajax Amsterdam op 2 mei 2021 voor de laatste keer in eigen Arena tegen FC Emmen. De Ajacieden wonnen toen met 4-0 van de bezoekers uit de Drentse plaats. Op die dag waren er nog geen toeschouwers in de Arena, maar wisten Justin Timer, Sebastien Haller, Devyne Rensch en Davy Klaassen tot scoren te komen.

In Emmen hadden de Ajacieden het dit seizoen een stuk lastiger. Op 12 november vorig jaar brachten de Ajacieden een bezoek aan de Drentse formatie. Aan de Oude Meerdijk werd zesmaal gescoord, maar drie daarvan werden door FC Emmen gemaakt. Het werd een 3-3 gelijkspel tussen FC Emmen en Ajax.

Er zijn nog zes speelronden te gaan in het Eredivisie seizoen 2022 – 2023. Volgende week speelt Ajax uit bij PSV in Eindhoven. FC Emmen speelt dan een uitwedstrijd bij sc Heerenveen.

Favoriet

De bookmakers wijzen Ajax Amsterdam aan als favoriet van dit duel. De ploeg van trainer John Heitinga draait weer wat beter dan toen de wedstrijd in Emmen gespeeld werd. Bovendien speelt Ajax in eigen Arena tegen FC Emmen.

Op de Eredivisie ranglijst staat Ajax op de tweede plaats en vinden we FC Emmen pas terug op plek vijftien. de Ajacieden hebben 59 punten en acht punten minder dan koploper Feyenoord. De ploeg van trainer Dick Lukkien heeft 25 punten en moet nog wat punten hebben om niet in de degradatiezone terecht te komen. Het belang van een driepunter is voor beide teams dan ook groot.

Odds Ajax Amsterdam – FC Emmen

De Nederlandse bookmakers hebben de hoogste quoteringen bij dit duel in Amsterdam ingedeeld bij winst van FC Emmen. De wedkantoren keren tot maximaal 21.00 keer het speelbedrag uit als de Drentse ploeg komt stunten in de Johan Cruijff Arena. Deze hoge pre-odd is bij Bet365 en Unibet.nl te vinden.

Dan de pre-odds bij een gelijkspel. Mochten Ajax en FC Emmen de punten delen in deze speelronde van de Eredivisie, dan keren de bookmakers tot maximaal 9.50 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van de Ajacieden levert een pre-odds tot maximaal 1.16 keer het speelbedrag op. Vergelijk alle pre-odds in het 1×2 spelsysteem of overige speltypen via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van voetbalwedstrijden wordt al zolang gedaan als de sport bestaat. Als voetballiefhebber en gokliefhebber kun je er geen genoeg van krijgen. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden om een weddenschap te doen op voetbalwedstrijden. Ontdek ze allemaal via Wedden op Sport waar veilig en bewust Wedden op Voetbal centraal staat.

De Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – FC Emmen staat gepland op zondag 16 april. Om 20:00 uur zal er worden afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Gaan de Ajacieden dit duel winnen of stunt FC Emmen in de Nederlandse hoofdstad? Vergelijk de bookmakers, gebruik je voetbalkennis en speel mee via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.