Bookmaker odds: Eredivisie kraker PSV - AZ

In de laatste speelronde van de Eredivisie voor het WK in Qatar staat er met PSV Eindhoven – AZ Alkmaar een kraker van jewelste op het programma. De teams treffen elkaar in het Philips Stadion te Eindhoven. Wil jij hoge quoteringen scoren bij een correcte voorspelling op dit topduel? Bezoek de bookmakerspagina op Wedden op sport en ontdek de beste odds voor de Eredivisie kraker PSV – AZ!

Historie PSV Eindhoven – AZ Alkmaar

PSV en AZ speelden op 5 februari dit jaar voor het laatst tegen elkaar in Eindhoven. In het Philips Stadion waren het de Alkmaarders die de drie punten veroverden door het 1-2 te winnen van PSV. Vorig jaar won AZ ook al in Eindhoven. Het duel werd toen met 1-3 gewonnen door de ploeg uit de kaasstad. In 2018 zegevierden de Eindhovenaren voor de laatste keer van AZ. Op 22 december dat jaar werd het 3-1 voor de Eindhovense ploeg en dat is inmiddels al bijna vier jaar geleden.

PSV Eindhoven speelden vorig weekend al een kraker tegen een ploeg uit Noord-Holland. In de Johan Cruijff Arena wist de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij de Ajacieden met 1-2 te overklassen. Die overwinning boekte de Eindhovenaren nadat het in Noorwegen tegen FK Bodo/Glimt had gespeeld in de Europa League. Trainer Van Nistelrooij en zijn team versloeg de Noorse ploeg met 1-2 en overwintert hierdoor in dit Europese voetbaltoernooi.

In de UEFA Conference League versloeg AZ vorige week donderdag het SK Dnipro met 2-1 in het AFAS Stadion. De Alkmaarse ploeg van trainer Pascal Jansen overwintert ook in Europa. Het feestje was van korte duur, want afgelopen zaterdag werd er in de Eredivisie met 3-1 verloren van RKC Waalwijk.

Favorieten

Na de overwinning op Ajax bekroonde PSV zich als koploper van de Eredivisie. De ploeg van trainer Van Nistelrooij heeft dertig punten. AZ Alkmaar is de huidige nummer vijf met 26 punten.

De bookmakers wijzen PSV Eindhoven dan ook aan als favoriet bij de kraker van dit weekend. Al hebben de Eindhovenaren de laatste vier jaar niet meer thuis van AZ gewonnen. De Nederlandse bookmakers trekken zich er weinig van aan en kijken vooral naar de vorm van de dag en die is duidelijk in het voordeel van de Eindhovense formatie.

Odds PSV Eindhoven – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers schalen de pre-odds het hoogst in bij een overwinning van underdog AZ Alkmaar. Als de ploeg van trainer Jansen wint in de Brabantse lichtstad keren de bookmakers tot maximaal 5.50 keer je speelbedrag uit. Dit is dan ook de hoogste quotering bij deze kraker in de laatste speelronde van de Eredivisie.

Komt het in Eindhoven tot een puntendeling? Dan kunnen voetbalgokkers flink scoren bij de online bookmakers. Bij BetCity lopen de odds op tot maximaal 4.50 keer het speelbedrag als het een gelijkspel wordt in Eindhoven.

Een overwinning van PSV levert bij Unibet de hoogste odd op. Wedden op winst van de Eindhovense ploeg levert bij deze bookmaker tot maximaal 1.60 keer je inleg op. Je vindt alle bookmaker odds in het 1×2 spelsysteem op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

De Eredivisie is dit seizoen zo goed als half weg als PSV en AZ zaterdag aftrappen in speelronde veertien. Voetbalgokkers kunnen dit weekend nog eenmaal hun geluk beproeven met het Wedden op Voetbal in Eredivisie. Na dit weekend komt de competitie stil te liggen voor het WK in Qatar.

Wil jij dit jaar nog scoren door een wedstrijd van PSV of AZ goed te voorspellen? Laat je voorspelling dan voor zaterdag 12 november 21:00 uur achter via één van de veilige en betrouwbare bookmakers, want dan trappen PSV en AZ af in het Philips Stadion te Eindhoven. Scoor en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.