Bookmaker odds Eredivisie duel sc Heerenveen - Feyenoord

Zondag 12 februari speelt sc Heerenveen tegen Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion. De Feyenoorders zijn nog koploper van de Eredivisie, maar om dat te blijven zijn de punten hard nodig. Sc Heerenveen hoopt eigen publiek te kunnen trakteren op een klinkende overwinning in Heerenveen. Check de bookmaker odds bij het Eredivisie duel sc Heerenveen – Feyenoord op Wedden op Sport!

Historie sc Heerenveen – Feyenoord

De laatste wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion tussen 22 december 2021. Op die dag kwamen de Rotterdammers winnen met 0-3 in Heerenveen. De laatste keer dat de Friese ploeg de punten in eigen huis bewaakten, was op 27 januari 2021. Ruim twee jaar geleden werd het toen 3-0 in het voordeel van de Friese ploeg.

Beide teams wonnen hun laatste competitiewedstrijd niet. Sc Heerenveen verloor vorige week zaterdag met 1-0 van FC Utrecht. Ook Feyenoord morste punten. De koploper van de Eredivisie speelde in De Kuip tegen PSV Eindhoven. Aan die topper hielden beide teams een punt over. Eindstand: 2-2.

Midweeks kwamen sc Heerenveen en Feyenoord in actie in de achtste finale van de KNVB Beker. De Friese ploeg nam het op tegen tegen NAC Breda en won die wedstrijd in Brabant met 1-2. Feyenoord versloeg NEC. Nijmegen, maar heeft een lange wedstrijd achter de rug. Pas na strafschoppen konden de Rotterdammers de kwartfinales van het bekertoernooi veiligstellen.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet in dit duel van aanstaande zondag. De Rotterdammers staan eerste in de Eredivisie en daar hechten de bookmakers veel waarde aan bij het indelen van de quoteringen. Sc Heerenveen staat achtste en heeft zestien punten minder dan Feyenoord.

Beide teams moeten hun eerste doelman missen in de 21 speelronde van de Eredivisie. Bij sc Heerenveen herstelt Andries Noppert van een heupblessure. Feyenoord-doelman Justin Bijlow is er door een polsblessure ook niet bij.

Odds sc Heerenveen – Feyenoord

De Nederlandse bookmakers keren bij dit duel de hoogste pre-odds uit bij een overwinning van sc Heerenveen. Als de ploeg van trainer Kees van Wonderen drie punten verovert, wordt er door Jack’s Casino tot maximaal 4.80 keer de inleg uitbetaald.

Een puntendeling is in de pre-fase ook een hoge beloning waard. Zo keert BetCity tot maximaal 4.00 keer je speelbedrag uit als de teams de punten delen in het Abe Lenstra Stadion.

Een zege van Feyenoord is bij Unibet.nl een maximale odd van 1.73 keer het speelbedrag waard. Daarmee kun je nog altijd een hoge odd scoren bij een zege van de koploper. Ontdek alle odds in het 1×2 spelsysteem van jouw favoriete bookmaker via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport

Het Wedden op Voetbal wordt sneller een succes als je je goed voorbereid op een weddenschap. De spelers van een club bereiden een wedstrijd ook goed voor en dat geldt ook voor voetbalgokkers. Hoe staat de club waar jij op wilt wedden ervoor en wie is de volgende tegenstander. Bij Wedden op Sport helpen we je graag bij het maken van de beste deals.

Wedden in de pre-fase kan bij de wedstrijd sc Heerenveen – Feyenoord tot zondag 12 februari 14:30 uur. Dan trappen de teams af in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. Vergelijk de Nederlandse bookmakers met elkaar op Wedden op Sport en speel mee via de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.