Bookmakers odds Eredivisie duel SC Cambuur - PSV Eindhoven

In het Cambuur Stadion treden SC Cambuur en PSV Eindhoven aanstaande zaterdag tegen elkaar op. De Eindhovense ploeg is de koploper van dit moment in de Nederlandse competitie. De Friese ploeg bungelt onderaan het lijstje en wil daar snel wegwezen. Op zoek naar hoge bookmaker odds voor het Eredivisie duel SC Cambuur – PSV Eindhoven? Check dan de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee!

Historie SC Cambuur – PSV Eindhoven

SC Cambuur speelt niet elk seizoen op het hoogste treetje van het Nederlands betaald voetbal, maar vorig seizoen was dat wel het geval. PSV bezocht de Friese ploeg voor het laatst op 23 april dit jaar. Ruim vijf maanden geleden wonnen de Eindhovenaren met 1-2 in Leeuwarden.

Voordat de Nations League periode aanbrak speelde SC Cambuur tegen RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Henk de Jong verloor in Waalwijk met 5-1 van RKC. Dat kwam rauw op het dak van de Friese ploeg die nu al vier duels op een rij geen punt heeft binnengehaald.

PSV Eindhoven kreeg voor de interlandbreak nog bezoek van Feyenoord. In dit duel in het Philips Stadion werden de bezoekers getrakteerd met maar liefst zeven doelpunten. PSV maakte de meeste goals waardoor het 4-3 werd in Eindhoven. De uitwedstrijd tegen Cambuur is voor de Eindhovense ploeg de laatste voordat het volgende week tegen FC Zurich speelt in de Europa League.

Favorieten

SC Cambuur heeft dit seizoen nog niet gewonnen in eigen huis en de bookmakers verwachten ook niet dat het dit weekend wel gaat gebeuren. De ploeg van trainer De Jong staat op de zeventiende plaats en neemt het op tegen de koploper.

PSV ging goed de onderbreking in door de overwinning op Feyenoord, maar kan met het hoofd ook al bij de wedstrijd tegen FC Zurich bezig zijn. De Eindhovenaren zullen deze wedstrijd graag willen winnen met het oog op de inhaalwedstrijd tegen Arsenal. Toch wijzen de bookmakers PSV aan als favoriet in het duel tegen Cambuur.

Odds SC Cambuur – PSV Eindhoven

De quoteringen bij de wedkantoren kunnen iets afwijken van elkaar, maar op het algemeen zul je de hoogste odds in de pre-fase bij een zege van Cambuur vinden. Als de Friese ploeg het voor elkaar krijgt PSV met lege handen terug naar Eindhoven te sturen, dan keren de bookmakers tot maximaal x9.75 keer de inleg uit.

Een gelijkspel is ook een flinke duit waard. De bookmakers hebben de pre-odds ingedeeld op maximaal x7.00 keer het speelbedrag bij een gelijkspel in Leeuwarden.

Een zege van PSV Eindhoven krijgt niet de hoogste bookmakers-odds mee voor dit duel. Mocht PSV winnen, dan kan je daarmee tot maximaal x1.30 keer je speelbedrag voor terugverwachten.

Wedden op Sport

Een voorspelling achterlaten bij de bookmakers in de pre-fase is niet moeilijk, maar dient wel binnen te zijn voordat de wedstrijd begint. Het duel SC Cambuur – PSV Eindhoven staat gepland op zaterdag 1 oktober in het Cambuur Stadion te Leeuwarden. Het duel begint al om 16:30 uur.

Wil je Wedden op Voetbal in de Eredivisie voorspellen? Check de bookmakers en ontdek het speltype dat bij je past. Wacht tot de quotering het hoogste zijn en sla toe via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.