Bookmaker odds Eredivisie duel PSV - Vitesse

In de Eredivisie staat aanstaande zaterdag de wedstrijd PSV Eindhoven tegen Vitesse Arnhem op het programma. De ploegen treffen elkaar in het Philips Stadion te Eindhoven. Wil jij deze wedstrijd voorspellen en ben je op zoek naar de beste bookmaker odds bij het duel PSV – Vitesse? Ga dan naar de bookmakerspagina op Wedden op Sport en speel mee!

Historie PSV – Vitesse Arnhem

De laatste keer dat PSV en Vitesse elkaar ontmoetten, was op 12 februari vorig jaar. Die Eredivisie wedstrijd werd toen gespeeld in de Gelredome. De Eindhovenaren wonnen dat duel met 0-5 van de Arnhemse ploeg. In Eindhoven troffen de teams elkaar op 20 november voor de laatste keer aan. Ook toen won de ploeg in Eindhoven met 2-0 van de Arnhemse club.

Het is lang geleden dat Vitesse nog eens kwam winnen in Eindhoven. Op 7 december 2013 was dat voor de laatste keer. Ruim negen jaar geleden werd het toen zelfs 2-6 voor de Arnhemmers is Eindhoven.

In de Eredivisie staat PSV Eindhoven op de vierde plaats en heeft het inmiddels vijf punten minder dan koploper Feyenoord. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij heeft 32 punten en concurreert daarmee direct met Ajax dat ook 32 punten heeft. Vitesse is de nummer veertien in het rijtje. De ploeg van trainer Phillip Cocu werkt hard om uit de gevarenzone te blijven, maar met vijftien punten is dat doel nog lang niet bereikt.

Favoriet

De bookmakers kijken waar de clubs zich bevinden op de Eredivisie lijst, maar kijken ook naar eerder gespeelde onderlinge duels. Bij dit duel van aanstaande zaterdag wijzen de Nederlandse wedkantoren PSV aan als favoriet. De quoteringen staan het hoogst ingedeeld bij een overwinning van Vitesse.

Toch mogen we de Arnhemmers niet onderschatten. De ploeg van trainer Cocu wist in de afgelopen twee maanden een punt te pakken bij Ajax in Amsterdam (2-2) en bij AZ in Alkmaar (1-1). Winnen deed de ploeg uit Arnhem voor het laatste op 22 oktober vorig jaar. Toen werd het nog 2-1 tegen FC Emmen. PSV speelde dit jaar twee keer gelijk. Tegen Sparta Rotterdam werd het 0-0 in Eindhoven en de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard werd afgelopen weekend 2-2.

Odds PSV – Vitesse

Dan wordt het tijd voor de quoteringen. De bookmakers op Wedden op Sport schalen de odds het hoogst in bij een zege van Vitesse. Als de ploeg van trainer Cocu komt winnen in Eindhoven, keren de wedkantoren tot maximaal 12.00 keer je speelbedrag uit.

Ook bij een gelijkspel kun je flink scoren bij de bookies. Zo keert de Nederlandse TOTO al tot maximaal 6.50 keer de inleg uit als de punten worden gedeeld in het Philips Stadion.

Een overwinning van PSV wordt het meest voorspeld door voetbalgokkers. Bij Unibet.nl vonden we met 1.28 keer je speelbedrag de hoogste quotering bij winst van de Eindhovense ploeg.

Wedden op Voetbal

De Eredivisie is dit seizoen superspannend. De titelrace is op volle toeren. Met Feyenoord aan kop en AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven en FC Twente in de top vijf is de druk bij de teams groot om elk duel punten te pakken. Wil jij ook scoren bij de Nederlandse bookmakers? Speel dan mee en pak de beste odds met het Wedden op Voetbal.

De wedstrijd PSV – Vitesse wordt op zaterdag 21 januari gehouden. Het duel begint om 20:00 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Bezoek vandaag al de bookmakers op Wedden op Sport en vul je voorspellingen in voor de hoogst mogelijke uitkeringen van de bookmakers.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.