Bookmaker odds Eredivisie duel FC Groningen - FC Twente

In de Eredivisie treffen FC Groningen en FC Twente elkaar aanstaande zondag in de Euroborg. De Groningers moeten winnen, willen zij verlost raken van de laatste plaats in de Nederlandse competitie. De bezoekers uit Enschede willen drie punten om de top vier weer binnen te dringen. De doelen zijn duidelijk en dat zorgt voor hoge bookmaker odds bij de wedkantoren op Wedden op Sport!

Historie FC Groningen – FC Twente

In Groningen werd de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente op 1 oktober 2021 voor de laatste keer gespeeld. De teams waren op die dag even sterk (1-1) in de Euroborg en deelden de punten met elkaar. In januari datzelfde jaar werd het ook een gelijkspel (2-2) in de Euroborg. In 2019 kwamen de Tukkers nog drie punten halen in Groningen. Op 10 augustus werd het 1-3 voor de Twente ploeg. FC Groningen wist in 2017 voor de laatste keer te winnen van de bezoekers uit Twente door een 1-0 zege in de Euroborg.

FC Groningen heeft dit jaar nog geen punt gepakt. De ploeg van de nieuwe trainer Dennis van der Ree verloor afgelopen weekend met 3-2 van FC Volendam. De laatste overwinning van de Noordelingen is wel indrukwekkend. Op 23 oktober versloeg het team in het noorden van ons land PSV met 4-2.

Bij FC Twente zijn de resultaten beter. De ploeg van trainer Ron Jans verloor in 2023 nog geen wedstrijden. Wel werd er in de laatste twee duels maar twee punten gepakt. Bij Vitesse-uit werd het 2-2 en thuis tegen Feyenoord 1-1.

Favoriet

Het is niet moeilijk rekenen welke ploeg de Nederlandse bookmakers als favoriet van dit duel aanwijzen. De hoogste pre-odds zijn te scoren als de Groningers winnen van het team uit Twente.

Mocht FC Groningen winnen dan kan het ook direct stijgen op de Eredivisie lijst. De ploeg van trainer Van der Ree heeft twaalf punten en staat op de achttiende plaats. Daarboven staat SC Cambuur met evenveel punten en FC Emmen is met vijftien punten ook in te halen. FC Twente staat vijfde met 36 punten. Net boven de Tukkers staat Ajax met 37 punten.

Odds FC Groningen – FC Twente

In de pre-fase keren de Nederlandse bookmakers de hoogste quoteringen uit bij een zege van FC Groningen. Gaat de ploeg van trainer Van der Ree de eerste drie punten van het jaar pakken, dan kun je bij BetCity tot maximaal 5.10 keer het speelbedrag scoren.

Een gelijkspel in de Euroborg levert bij bookmaker Unibet.nl de hoogste odd op. Dit wedkantoor keert maximaal 4.30 keer het speelbedrag uit als FC Groningen en FC Twente de punten delen.

De odds bij een zege van de gasten uit Enschede lopen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 1.63 keer je speelbedrag. BetCity en Unibet.nl keren beiden deze lekker hoge winstbonus uit.

Wedden op Voetbal

Wil jij ook eens Wedden op Voetbal, maar twijfel je nog bij welk wedkantoor of op welke club. Met Wedden op Sport vergelijk je de betrouwbaarste bookmakers van ons land met elkaar en dat maakt de voorbereiding een stuk gemakkelijker.

Wedden op de Eredivisie wedstrijd FC Groningen – FC Twente kan tot zondag 5 februari. Om 16:45 uur wordt er in Stadion de Euroborg te Groningen afgetrapt. Bookmakers vergelijken, inzetten en de beste odds scoren doe je via Wedden op Sport.nl

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.