Bookmaker odds Eredivisie AZ Alkmaar - PSV Eindhoven

Het wordt aanstaande zondag erop of eronder voor AZ Alkmaar en PSV Eindhoven. In speelronde 34 van de Eredivisie valt er voor AZ Alkmaar en PSV Eindhoven nog veel te halen. Voor beide ploegen is Ajax Amsterdam de grote concurrent en om de Ajacieden af te schudden moet er gewonnen worden in het AFAS Stadion te Alkmaar. Welke ploeg slaagt daar zondag ook in? Scoor bij de beste bookmakers de hoogste pre-odds via Wedden op Sport.

Historie AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

Feyenoord Rotterdam werd eerder deze maand al kampioen van Nederland. Voor PSV Eindhoven en AZ Alkmaar rest de best haalbare plaats  in de Eredivisie. De Eindhovense ploeg staat tweede met 72 punten en worden op de hielen gezeten door Ajax dat 69 punten.

AZ Alkmaar staat op de vierde plaats met 67 punten. Ook de Alkmaarders kunnen nog stijgen op de ranglijst. Dat kan de Alkmaarders een ticket naar de Europa League opleveren.

AZ Alkmaar en PSV Eindhoven speelden dit seizoen al in Eindhoven tegen elkander. Toen wist AZ te overwinnen in het Philips Stadion. AZ-speler Vangelis Pavlidis scoorde al in de achttiende minuut van de wedstrijd wist de drie punten voor zijn team binnen de hengelen. In seizoen 2021-2022 zegevierde PSV nog in Alkmaar. De Eindhovense ploeg won begin dat seizoen met 0-3 in de kaasstad van Nederland.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV aan als licht favoriet in dit duel. De Eindhovenaren staan in de Eredivisie twee plaatsen hoger dan AZ en hebben vijf punten meer dan de Noord-Hollandse ploeg. Op papier kunnen de teams weleens aan elkaar gewaagd zijn, maar de hoogste pre-odds worden uitgekeerd bij een gelijkspel.

Beide teams zullen zondag gebrand zijn de laatste punten te pakken in de Eredivisie. PSV kan een ticket naar de Champions League afdwingen. AZ kan van de ticket naar de Conference League nog veranderen in deelname aan de Europa League. Beide ploegen beginnen dus vol motivatie aan het duel in Alkmaar.

Odds AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

Bij de Nederlandse bookmakers worden de pre-odds hoog ingeschaald bij deze laatste speelronde in de Nederlandse Eredivisie. De quoteringen bij een gelijkspel lopen het hoogst op bij een gelijkspel tussen AZ en PSV. De bookmakers keren tot maximaal 3.90 keer het speelbedrag uit.

De quoteringen bij een overwinning van de Alkmaarders staan iets hoger dan bij een driepunter voor PSV. Als AZ wint in eigen huis, dan keren de betere Nederlandse bookmakers tot maximaal 2.70 keer het speelbedrag uit.

Mocht de ploeg uit Eindhoven in deze laatste speelronde van de Eredivisie juichen, dan staat er voor voetbalgokkers een maximale quotering van 2.50 keer de inleg te wachten bij de bookmakers op Wedden op Sport. Check alle odds in het 1×2 spelsysteem en meer via de bookmakerspagina.

Wedden op Voetbal

Veel voetbalgokkers willen in deze laatste speelronde nog profiteren van Wedden op Voetbal in de Nederlandse competitie. Wil jij ook nog eenmaal scoren in het Eredivisieseizoen 2022-2023? Laat dan de juiste voorspellingen achter bij de bookmakers op Wedden op Sport!

De Eredivisie wedstrijd AZ Alkmaar – PSV Eindhoven staat gepland op zondag 28 mei. In het AFAS Stadion zullen AZ en PSV om 14:30 uur aftrappen. Vergelijk de Nederlandse bookmakers met elkaar en profiteer van de beste deals op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.