Bet365 US Dart Masters 2022: Michael van Gerwen favoriet in New York!

Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni wordt in New York de vierde editie van de US Dart Masters gehouden. Het toernooi dat in 2017 begon om Europese en Amerikaanse darters tegen elkaar uit te laten komen werd twee jaar lang niet gehouden vanwege COVID, maar is nu dus terug. Wie pakt de eindzege in deze editie van de Bet365 US Dart Masters 2022? Voorspel en win via Wedden op Sport!

Historie US Dart Masters

De geschiedenis van de US Dart Masters is dus kort, maar daarom niet minder mooi. Want in 2017 was het direct onze eigen Michael van Gerwen die het toernooi op zijn naam wist te schrijven. In een volgepakt huis versloeg MVG in Las Vegas in de finale van de US Dart Masters 2017 Daryl Gurney met 8-6.

In 2018 zou de Schot Gary Anderson naar Las Vegas komen om de winst te grijpen. Na een indrukwekkend toernooi versloeg Anderson in de eindstrijd de toentertijd uitermate sterk spelende Rob Cross. In 2019 pakte Nathan Aspinall de titel. De new-kid-on-the-block versloeg Michael Smith met de veelzeggende cijfers van 8-4.

Favorieten US Dart Masters 2022

De PDC vaardigt in totaal acht spelers af en de Amerikaanse dartsbond ook. Dat brengt het deelnemersaantal op zestien. Door dit geringe aantal ontbreken er een aantal grote namen, waaronder titelverdediger Aspinall. Van de aanwezige darters maakt Van Gerwen volgens de bookmakers de meeste kans om te winnen. MVG maakte deze week bekend na de Premier League finale een operatie te ondergaan aan zijn arm, maar de bookies zien dat niet als een belemmering.

Jonny Clayton wordt door veel wedkantoren ook naar voren geschoven als kandidaat eindwinnaar. En natuurlijk wordt er ook veel verwacht van Gerwyn Price en regerend wereldkampioen Peter Wright.

Odds Bet365 US Dart Masters 2022

Bij de legale, Nederlandse Sportsbooks scoor je flinke bonussen als je een winnende voorspelling plaatst op de US Dart Masters 2022. Winst van Michael van Gerwen staat in de pre-tournament odds bijvoorbeeld al op x5,30 keer het ingelegde speelbedrag.

Denk je dat niet Van Gerwen maar Price gaat winnen in Madison Square Garden (New York)? Dan kan je meespelen tegen een quotering van x5,70 keer het bedrag dat je zet op een winnende Price. Diezelfde pre-odds staan overigens ook achter de naam van Peter Wright. Outsiders zijn Gary Anderons, James Wade en Jonny Clayton.

Wat daarbij direct opvalt, is dat de Amerikaanse deelnemers in de top van de pre-odds bepalingen niet voorkomen. Het meeste wordt nog verwacht van Danny Baggish, maar die trof het niet in de loting. Hij speelt in de eerste ronde van Bet365 US Dart Masters tegen niemand minder dan Peter Wright.

Wedden op Darts

Het online voorspellen van dartwedstrijden is razend populair onder iGamers die graag sportweddenschappen plaatsen. Vooral jongeren omarmen de sport en zien de kansen die darten biedt om mooie winsten te boeken. Ook een keer een gokje wagen? Bekijk dan alle odds en deals via de bookmakerspagina van Wedden op Sport en wie weet scoor jij de winnende deal bij het Wedden op Darts!

De Bet365 US Dart Masters pre-odds blijven actief tot en met vrijdag 3 juni als de eerste ronde partijen van start gaan. Let op: er is tijdsverschil met New York. Ben je te laat? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om live te gokken op de partijen die gespeeld worden! Inzetten op de finale kan nog tot en met zaterdag 4 juni.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.