Ben jij al op de hoogte van deze sportbonussen?

Als je gaat wedden op sport via een bookmaker, krijg je automatisch te maken met interessante bonussen. Dat kan interessant zijn wanneer je wilt wedden op sportwedstrijden. Een goede bonus bij een bookmaker levert je namelijk al snel extra speelgeld of zelfs gratis sportweddenschappen op. Deze bonusacties moet je in ieder geval in de gaten houden als je aan het wedden slaat: 

Wedden op sport met gratis speelgeld bij de bookmaker

Beginnende gokkers zitten vaak met heel wat vragen. Hoe gaat het online gokken precies in zijn werk bij een bookmaker? En welke bookmaker werkt het prettigst wanneer ik een sportweddenschap wil plaatsen? Online wedkantoren doen er alles aan om je over de streep te trekken. Daarom delen sommige bedrijven gratis speelgeld uit aan nieuwe spelers. Je hoeft niet eens een eerste storting te doen om voor deze bonus in aanmerking te komen. Zelfs het aanmaken van een account is vaak niet nodig. Je krijgt € 5,- of € 10,- speelgeld cadeau en dan is het aan jou om de bookmaker in alle rust uit te testen. 

Een welkomstbonus voor iedereen die een eerste storting doet

Er is nóg een bonus waarmee bookmakers je proberen te verleiden om lid te worden: de welkomstbonus. Deze bonus komt vaak in de vorm van een 100% stortingsbonus. Dat betekent dat de bookmaker je allereerste stortingsbedrag verdubbelt. Er bestaan de nodige varianten van deze bonus. Zo zijn sommige bookmakers extra gul met een 200% welkomstbonus, terwijl anderen het bij een 50% bonus houden. Het is dus zeker de moeite waard om de verschillende wedkantoren rustig met elkaar te vergelijken voordat je een sportweddenschap gaat plaatsen. 

Een bonus voor mobiel gokken

Heb je wat tijd over in de pauze van je werk? Of zit je in de trein op weg naar een afspraak? Dan pak je al snel je mobiel erbij om een paar weddenschappen te plaatsen. Speciaal voor mobiele gebruikers zijn er extra bonussen beschikbaar. De mobiele bonus van bijvoorbeeld Toto is bedoeld voor spelers die voor het eerst via de mobiel gokken. De beloning? Een gratis weddenschap van enkele euro’s. Dat is gelijk een leuke manier om wedden op sport uit te testen via je mobiele telefoon. 

Bonusacties rondom wedstrijden of toernooien

In de meeste sporten is het nooit saai. Neem bijvoorbeeld topsport nummer 1, voetbal. Het ene moment is er de Spaanse kraker tussen Real Madrid en FC Barcelona en dan is het weer tijd voor de Champions League of een Europees kampioenschap. Rondom grote toernooien en belangrijke wedstrijden organiseren bookmakers vaak speciale bonusacties. Gok bijvoorbeeld op de topscorer van El Clásico en je ziet je inzet verdubbeld. Of zet je geld in op de finale van de Champions League en maak kans op de extra prijs van enkele tienduizenden euro’s. Via weddenopsport.nl, social media of de promotiepagina van de bookmaker blijf je goed op de hoogte van al dit soort acties.

Refer a friend: maak je vrienden en kennissen lid

Er is geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame. Bookmakers maken dan ook graag gebruik van jouw netwerk. Met de Refer a Friend-bonus stimuleren ze je om vrienden, kennissen en familieleden uit te nodigen om ook lid te worden. Meldt iemand zich via jou aan én doet hij of zij een eerste storting? Dan levert dit jou een extra geldbedrag op. Meestal gaat het om een paar tientjes. Maar als je meerdere mensen lid maakt, kan dit bedrag toch lekker oplopen voor jou volgende sportweddenschap.

Wil je profiteren van een van de vele bonusacties? Lees dan wel altijd de bonusvoorwaarden door. Zo weet je zeker of je aan de eisen van de bookmaker kunt voldoen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.