Bekert FC Twente of Feyenoord Rotterdam door in KNVB beker?

Aanstaande woensdag spelen FC Twente en Feyenoord Rotterdam de zestiende finales van de KNVB Beker tegen elkaar. De Grolsch Veste te Enschede is het decor van dit bekerduel. Bekert FC Twente of Feyenoord Rotterdam door naar volgende TOTO KNVB beker speelronde? Voorspel de wedstrijd in Enschede via Wedden op Sport, want hier vind je bookmakers met torenhoge pre-odds.

Historie FC Twente – Feyenoord Rotterdam

Beide ploegen wisten het KNVB bekertoernooi al eens te winnen. FC Twente won de ‘dennenappel’ in 2001 en 2011. Feyenoord won het toernooi drie jaar geleden nog. In 2010 en 2004 troffen de ploegen elkaar zelfs nog in het bekertoernooi. In 2010 speelden Feyenoord en FC Twente tegen elkaar in de halve finale. Feyenoord won toen met 2-1. In 2004 betrof het de kwartfinale die door de Enschedeërs werd gewonnen met 3-1, maar daar was wel extra tijd voor nodig.

In de Eredivisie boekten beide ploegen verschillende resultaten. Zo speelde FC Twente thuis tegen RKC Waalwijk en won met 2-1 van de Waalwijkse ploeg.

Feyenoord Rotterdam kon zondag koploper van de Eredivisie worden, maar greep die kans mis. De ploeg uit de Havenstad moest dan winnen van FC Groningen, maar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de Euroborg.

Favorieten FC Twente – Feyenoord Rotterdam

De bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van dit duel. Dat heeft grotendeels te maken met de stand van de ploegen in de Eredivisie, maar ook de onderlinge ontmoetingen in Enschede. De laatste jaren gingen de Rotterdammers regelmatig naar huis met een overwinning. Toch was dat in de laatste twee ontmoetingen niet het geval. Eind november bleef het zelfs 0-0 tussen de teams. Een seizoen eerder was dat nog 2-2.

Odds

De bookmakers keren hoge pre-odds uit bij de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord Rotterdam. Bij een zege van de Tukkers wordt al een quotering van x3,15 keer je inleg gehanteerd en dat is de moeite van het spelen wel waard.

Bij een gelijkspel is het nog niet bekend welke ploeg we in de volgende bekerronde terug gaan zien, maar kunnen i-gamers wel rekenen op een bonus van x3,55 keer het ingelegde bedrag. Dit is dan ook de hoogste pre-odd die de bookmakers uitkeren voor deze bekerwedstrijd.

Mocht Feyenoord aan het langste eind trekken, dan staat er in het 1×2 spelsysteem een quotering van x2,07 keer de inleg op je te wachten.

Wedden op Voetbal

De KNVB Beker staat bekend om haar spectaculaire wedstrijden en verrassende uitslagen. Denk jij te weten wat FC Twente – Feyenoord wordt? Laat je dan niet tegenhouden en ga Wedden op Voetbal. De bookmakers hebben diverse leuke acties lopen voor de TOTO KNVB Beker. Vergroot je winkansen door ook te spelen via de overige speltypen of via live betting. Om live te wedden dien je op tijd in te schakelen bij de bookmaker van jouw keuze.

De KNVB bekerwedstrijd FC Twente – Feyenoord Rotterdam zal op woensdag 15 december plaatsvinden in De Grolsch Veste te Enschede. Om 18:00 uur beginnen de ploegen eraan. Voor de beste speeltechnieken, quoteringen en bookmakers speel je mee via de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.