AZ, Feyenoord en Vitesse op jacht naar Europese roem

In de play-offs van de Europa League en Conference League komen deze week drie Nederlandse clubs in actie. AZ, Feyenoord en Vitesse strijden in de laatste voorronde om een ticket voor de groepsfase. Halen AZ, Feyenoord en Vitesse Europese roem door respectievelijk Celtic, IF Elfsborg en RSC Anderlecht te verslaan? Plaats je voorspelling en scoor de winnende weddenschap via Wedden op Sport!

Historie AZ, Feyenoord en Vitesse

AZ begint haar Europese campagne met de uitwedstrijd bij Celtic. De Alkmaarders hoefden dankzij een derde plaats in de competitie van vorig seizoen niet eerder in actie te komen. Vitesse speelde in de aanloop naar het duel tegen Anderlecht al tegen Dundalk. Vitesse won die dubbele confrontatie nipt na een 2-2 gelijkspel in Arnhem, won de ploeg van trainer Thomas Letsch met 1-2 in Ierland.

Feyenoord moest afrekenen met FC Luzern. De ploeg uit de havenstad deed dit vakkundig door met 0-3 en 3-0 twee keer te zegevieren. Het bereikte daardoor deze play-offs en mag nu gaan strijden om een groepsfase ticket.

Favorieten

AZ behoort bij de favorieten om de groepsfase van de Europa League te halen, maar – helaas voor de Alkmaarders – geldt datzelfde ook voor Celtic. Afgaande op de bookmakers polls is Celtic in dit heenduel zelfs favoriet om te winnen. AZ is dat volgende week in het AFAS Stadion, maar zal nu dus op haar tellen moeten passen om met een goede uitgangspositie de return in te kunnen gaan.

En dan Vitesse. In de Conference League confrontatie tegen RSC Anderlecht is die ploeg in het nadeel, zo concluderen de online goksites afgaande op de pre-fase odds. De Arnhemmers spelen net als AZ uit en mogen dus volgende week in de Gelredome proberen de rollen om te draaien.

Feyenoord is topfavoriet bij de bookies. Dat heeft twee oorzaken: de Rotterdammers spelen thuis en Elfsborg heeft geen geweldige staat van dienst in het Europese voetbal. Feyenoord heeft dat wel en dus verwachten de bookmakers dat de ploeg van trainer Arne Slot de groepsfase van Conference League gaat halen.

Odds AZ, Feyenoord en Vitesse

Al die verwachtingen resulteren in een pre-odds overzicht voor de drie aankomende duels in respectievelijk de Europa en Conference League. Allereerst de odds voor Celtic – AZ. Winst van de Alkmaarse formatie is maximaal x3,05 keer je inleg waard. Een overwinning van de Schotse ploeg x2,11 en een gelijkspel levert je maximaal x3,60 keer het ingezette speelbedrag op.

Bij de wedstrijd RSC Anderlecht – Vitesse zorgt een winnende weddenschap van de Nederlandse ploeg voor de hoogste bookmakers bonussen. Deze lopen op tot maximaal x3,60 keer je inleg. Een gelijkspel wordt ook hoog beloond in het 1×2 spelsysteem: x3,20. Pakt thuisploeg RSCA in Brussel de zege? Dan keren de bookies maximaal x2,00 je inzet uit.

Tot slot de pre-wedstrijd quoteringen voor Feyenoord – IF Elfsborg. Verdien maximaal x1,44 keer het ingelegde speelbedrag als de Rotterdamse ploeg wint. Bij een gelijkspel is de maximale winstbonus x4,29. De hoogste odds worden gehanteerd bij een overwinning van de Zweedse formatie in de Kuip. Winst van Elfsborg staat op maximaal x6,12 keer het ingelegde bedrag op die uitslag.

Wedden op Voetbal

Bezoekers van Wedden op Sport kunnen dagelijks op meerdere sportevenementen wedden. Het meest populair is en blijft het Wedden op Voetbal. Zeker nu er zoveel Nederlandse ploegen in actie komen, is meespelen interessant. Maak het volgen van AZ, Feyenoord en Vitesse nog spannender door de uitslagen vooraf of tijdens het duel te voorspellen.

Speel verantwoord door te kiezen voor de betrouwbare bookmakers partners van Wedden op Sport. Zo weet je zeker dat je geld goed bewaard wordt en je winsten ook daadwerkelijk worden uitbetaald. Check vooraf goed de voorwaarden en bekijk wat de actuele deals zijn. De odds kunnen snel veranderen, waardoor je wellicht een lagere uitbetaling kunt verdienen dan je verwacht.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.