AZ Alkmaar verwelkomt FC Santa Coloma in return UEFA Conference League

AZ Alkmaar verwelkomt aanstaande donderdag FC Santa Coloma. Winnen de Alkmaarders de return in de laatste voorronde van de Europe Conference League, dan gaat AZ door naar de play-offs. Deze wedstrijd zal in het AFAS Stadion worden gespeeld. Wint AZ ook thuis van FC Santa Coloma? Vergelijk de bookmakers, zet in en win (toren)hoge odds via Wedden op Sport!

Historie AZ Alkmaar – FC Santa Coloma

Vorige week ontmoette AZ Alkmaar het FC Santa Coloma voor het eerst. De ploeg van trainer Pascal Jansen won er met 0-1 in het Estadi Nacional te Andorra la Vella. De Amerikaan Djordje Mihailovic scoorde voor de Alkmaarse ploeg. Een magere zege die aanstaande donderdag toch goed van pas kan komen als Santa Coloma voor het eerst in Alkmaar komt spelen.

AZ Alkmaar speelde na het bezoek aan Santa Coloma de eerste Eredivisie wedstrijd van het seizoen. In het AFAS Stadion werd Go Ahead Eagles verslagen met 5-1. In Andorra is de competitie nog niet begonnen en dus speelde Santa Coloma na het bezoek van AZ geen wedstrijd meer.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen AZ aan als favoriet in de return tegen Santa Coloma. De bookmakers keren zelfs torenhoge odds uit als de Andorrese voetbalclub komt winnen in Alkmaar. De ploeg van trainer Jansen is bij een zege of een gelijkspel door naar de play-offs van het toernooi. Mocht AZ zover komen dan speelt het tegen Arouca uit Portugal of SK Brann uit Noorwegen.

Het Nederlands voetbal staat hoger aangeschreven dan het Andorrese en dat is bij de bookmakers de reden om de Alkmaarders als favoriet te bestempelen. Ook hebben de Alkmaarders al heel wat bewezen in dit Europese voetbaltoernooi. Vorig seizoen haalde AZ zelfs de halve finale van dit toernooi. Santa Coloma kan deze resultaten (nog) niet voorleggen en is als ‘nieuwkomer’ dus de underdog.

Odds AZ Alkmaar – FC Santa Coloma

De pre-odds staan bij de return van AZ in Alkmaar wel heel hoog ingeschaald. Die hoge quoteringen vinden we een zege van Santa Coloma. Bij winst van de Andorrese voetbalclub kunnen voetbalgokkers tot maximaal 41.00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling. Een inleg van tien euro wordt dan tot ruim boven de vierhonderd euro waard. Dat is niet mis, maar volgens de bookmakers heeft deze voorspelling wel de laagste winstkans.

Een veel hoge winstkans verwachten de bookmakers bij een zege van AZ. Als de Alkmaarders winnen keren de wedkantoren tot 1.04 keer het speelbedrag uit.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een gelijkspel in de kaasstad van Noord-Holland weer een stuk hoger ingeschaald. De odds bij een gelijkspel staan op maximaal 13.00 keer het speelbedrag ingedeeld.

Wedden op Voetbal

De derde voorronde van de Europe Conference League is de laatste voorronde voor de play-offs. Als AZ doorgaat moeten de Alkmaarders nog één obstakel overleven om de groepsfase van het toernooi te halen. Wil je Wedden op Voetbal en op de return van AZ in Alkmaar? Op de bookmakerspagina vergelijk je de bookmakers gemakkelijk met elkaar en ontdek je de beste speltypen en wedopties.

De wedstrijd AZ Alkmaar – Santa Coloma staat gepland op donderdag 17 augustus. De return begint om 20:45 uur in het AFAS Stadion. Gaat AZ profiteren van haar supporters die donderdag achter hun club zullen staan? Vul de voorspellingen tijdig in of speel live mee via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.