Europa League: AS Roma - Ajax Amsterdam

Donderdag is het erop of eronder voor Ajax. De Amsterdammers spelen dan de return in de kwartfinales van de Europa League uit bij AS Roma. De eerste wedstrijd, die in Amsterdam werd gespeeld, eindigde in 1-2 voor de Romeinen. Kan Ajax de schade herstellen? Voorspel AS Roma – Ajax Amsterdam bij Wedden op Sport!

Historie AS Roma – Ajax Amsterdam

De return van deze kwartfinale wedstrijd volgt na een enerverende heenwedstrijd. In de Johan Cruijff Arena leek vorige week geen vuiltje aan de lucht toen Ajax dankzij Davy Klaassen op 1-0 voorsprong kwam. De treffer kwam met een vleugje geluk tot stand, maar de combinatie tussen Klaasen, Dusan Tadic en Klaassen werd perfect uitgevoerd.

Na de thee kreeg Tadic de kans om Ajax definitief in veilige haven te schieten. Een makkelijk gegeven strafschop vormde een ideale gelegenheid voor de 2-0. Tadic faalde echter vanaf de stip en gaf AS Roma doelman Paul Lopez de kans om redding te brengen.

Vier minuten later was het aan de andere kant wel raak. Waar de AS Roma sluitpost een heldenrol vertolkte was het Ajax keeper Kjell Scherpen die de schlemiel werd. Een verkeerd ingeschatte vrije trap werd dankzij een blunder van Scherpen gepromoveerd tot doelpunt: 1-1 door Lorenzo Pellegrini.

In het vervolg kreeg Ajax nog kansen om opnieuw op voorsprong te komen, maar ook AS Roma beet regelmatig gevaarlijk van zich af. Drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd vloog een snoeihard schot van Roger Ibanez in de goal van Ajax. Eindstand: 1-2.

Favorieten

Door de 1-2 nederlaag in Amsterdam is Ajax niet langer de topfavoriet om zich te plaatsen voor de halve eindstrijd. Bij de online bookmakers verwachten ze dat AS Roma een goede kans maakt om zich te plaatsen voor de halve eindstrijd.

Ajax heeft nog wel een klein voordeel in de pre-wedstrijd quoteringen die de bookies hanteren, maar het verschil met AS Roma is een stuk kleiner dan vorige week. De reden dat Ajax nog steeds het voordeel van de twijfel krijgt zijn de recente resultaten in de afgelopen jaren die de Ajacieden hebben behaald in Europa. AS Roma heeft wat dat betreft een stuk minder resultaten voor te leggen.

Odds AS Roma – Ajax Amsterdam

Bij de online bookmakers scoor je bij elke winnende weddenschap een verdubbeling van je inleg. Bij winst van AS Roma is dat zelfs x2,60 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een gelijkspel stijgen de bonussen nog verder door en kom je uit op een potentiële winstuitkering bij AS Roma – Ajax Amsterdam van x3,70. Speel je op een zege van Ajax? Dan is dat goed nieuws voor het Nederlands voetbal én voor jou! Want je verdient dan x2,36 keer je speelbedrag. Dat betekent dat €10,- euro ineens € 23,60 euro wordt. Als dat geen goed nieuws is?

Wedden op Voetbal

De UEFA Europa League is een prima toernooi om je online gok skills te tonen. De wedstrijden gaan vaak tussen ploegen die aan elkaar gewaagd zijn, waardoor de pre-odds bij elke weddenschap lekker hoog zijn.

Dat zien we ook bij AS Roma – Ajax Amsterdam: je pakt altijd minimaal het dubbele van je inleg. Wedden op Voetbal is leuk, spannend en kan dus zorgen voor een lekker extraatje! Ben jij een echte kenner van voetbal en online wedden? Speel dan mee via Wedden op Sport en scoor!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.