Wedden op Europa League: Ajax Amsterdam - AS Roma

De beslissende weken in de diverse voetbalcompetities komen eraan. Dat geldt dus ook voor Ajax en de Europa League. De Amsterdammers spelen donderdagavond de heenwedstrijd in de kwartfinales tegen AS Roma. Voorspel de uitslag van Ajax Amsterdam – AS Roma en scoor hoge bonussen bij Wedden op Sport!

Historie Ajax Amsterdam – AS Roma

De geschiedenis van wedstrijden tussen Ajax Amsterdam en AS Roma is kort. Alleen in het seizoen 2002 – 2003 werd het duel Ajax Amsterdam – AS Roma al op internationaal niveau gespeeld. Dat was toen voor de Champions League. Ajax won dat tweeluik door thuis met 2-1 te winnen en de uitwedstrijd in Rome met 1-1 af te sluiten.

Verder zijn er geen duels gespeeld tussen de Italiaanse Serie A ploeg en Ajax. Wel kunnen we nog meegeven dat Ajax zich ten koste van Young Boys wist te plaatsen (3-0 en 0-2), terwijl AS Roma beter bleek dat Shakhtar Donetsk (3-0 en 1-2). Voor zowel Ajax als AS Roma geldt dat ze in dit duel een tegenstander treffen die een kwalitatief veel betere selectie heeft dan de tegenstander in de achtste finales.

Favoriet bij Ajax Amsterdam – AS Roma

De online bookmakers zien Ajax als favoriet bij dit heenduel. Waarom? Allereerst omdat Ajax de thuisspelende ploeg is, maar ook omdat de ploeg van trainer Erik ten Hag heel lastig te verslaan is dit seizoen. Zelfs in de Eredivisiewedstrijd tegen SC Heerenveen, waarin het niet goed speelde, wist het te winnen: 1-2.

AS Roma daarentegen lijkt te worstelen met de vorm. In de Italiaanse competitie werd al drie keer op rij niet gewonnen: 2-0 verlies tegen Parma, 0-2 verlies tegen Napoli en afgelopen weekend 2-2 tegen Sassuolo.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen bevestigen de favorietenstatus van de Amsterdammers bij het duel Ajax Amsterdam – AS Roma. Voor een overwinning van de thuisploeg wordt gemiddeld x1,99 keer je inleg uitbetaald door de bookmakers. Bijna het dubbele van je inleg!

Bij de wedkantoren waar je op de Europa League kan spelen zal je hogere odds aantreffen als je kiest voor AS Roma als winnaar. Een winnende gok op de Italiaanse Serie A formatie, waar Rick Karsdorp speelt, levert je gemiddeld: x3.58 keer de inleg uitgekeerd. Deze quotering wordt onder meer door TOTO.nl gehanteerd. Als er donderdag geen winnaar komt, dan is de uitkering ongeveer hetzelfde. Gemiddeld wordt er door de online bookmakers x3,35 keer het speelbedrag betaald aan gokkers die een winnende voorspelling deden op een puntendeling in de Johan Cruijff Arena.

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Voetbal is het online plaatsen van weddenschappen op Nederlandse ploegen in Europa heel populair. De laatste jaren grossiert met name Ajax in wedstrijd op internationaal niveau. Wil jij ook een keer een gokje wagen op Ajax Amsterdam? Plaats dan vandaag nog je voorspelling voor Ajax – AS Roma op onze bookmakerspagina.

Aanmelden en registreren is simpel, snel en kost niets. Check wel even of je aan de leeftijdseisen voldoet en als je met echt geld gaat spelen wees je er dan van bewust dat je je inleg volledig kunt verliezen. Houd het volgen en wedden op voetbal leuk. Voor alle actuele odd en deals ga je naar je persoonlijke account en klik je op odds Ajax – AS Roma.

De return van dit duel wordt op donderdag 15 april in Rome gespeeld. Daarna valt dus de beslissing welke club zich bij de laatste vier van het Europa League toernooi 2020 – 2021 schaart.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.