4 tips voor succesvolle combi-weddenschappen

Voor een combinatieweddenschap die veelbelovend is, moet je op een paar dingen letten. Eerst en vooral is het belangrijk om je hebzucht onder controle te houden en in plaats daarvan te streven naar een realistische winst in plaats van geblinddoekt in te zetten. Verder is het raadzaam om je zo goed mogelijk te informeren en de beste odds te kiezen. Ook is het mogelijk om een veiligere vorm te kiezen om je voorspellingen te gelde te maken.

Tip 1: beheers je hebzucht

De gulden regel in combinatieweddenschappen is dat het niet gaat om de kwantiteit gaat, maar om de kwaliteit. Natuurlijk kun je een zekere mate van risico nemen, maar uiteindelijk zal het te veel worden en zal het puur gokken zijn. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om meerdere keren in te zetten op een uitgesproken outsider binnen een combinatieweddenschap. Eenmaal is prima, vaker niet. Vooral voor beginners raden we aan om in elk geval terughoudend te beginnen en de eerste multi-weddenschappen alleen te maken met een gok van een paar euro. Dus je beperkt het verlies en kunt leren van je fouten.

Tip 2: beveilig de weddenschap in geval van nood

Als je echt een combi-weddenschap wilt maken, maar niet bereid bent om een ​​hoog risico te nemen, moet je je inzet afdekken. Bij de meeste sport bookmakers kun je voor een systeem-weddenschap kiezen waardoor een bepaalde uitslag niet per se goed hoeft te zijn om toch tot winst te leiden. Natuurlijk is de potentiële winst hier lager, maar aan de andere kant kun je ook wat meer risico nemen. Hierdoor krijg je toch een leuke quotering.

Tip 3: voorbereiding is alles

Voordat je je eigen combi-weddenschap maakt, moet je jezelf informeren over alle wedstrijden op jouw sheet. Welke favorieten zijn er? Welke voorspellingen zijn er beschikbaar? Zijn er blessures of onvoorziene wijzigingen? Een grondige zoekopdracht voor het wedden wordt vaak beloond met een gewonnen gokbriefje. Er zijn factoren – zoals het weer of een doordeweeks Europees avontuur van een van de teams – die door de bookies genegeerd worden. Daar ligt jouw kans om je slag te slaan.

Tip 4: let op de verhoudingen

Goede kansen zijn net zo belangrijk in de gecombineerde weddenschap als in de individuele weddenschappen. Gebruik daarom van tevoren onze odds-vergelijking om te weten welke bookmaker de beste odds biedt op uw huidige goktips. Alleen dan kun je met relatief weinig geld een fijne winst maken. Er zijn in dit verband diverse combi-bet-calculators te gebruiken. De voetbalwedder neemt de individuele kansen van elke wedstrijd op de sheet en vermenigvuldigt deze met elkaar. Aan de hand van een voorbeeld leggen we de functionaliteit van een multi-bet calculator nog eens levendig uit:

Voorbeeld berekening

Je plaatst bijvoorbeeld een weddenschap van 20 euro op een weddenschap van 3 combo’s. Om de winst te bepalen, moet je eerst de totale quotering berekenen. Ervan uitgaande dat de drie ratio’s 1.65, 2.15 en 1.75 zijn, is het totale quotum 7.85. Het totaal wordt vervolgens vermenigvuldigd met de totale stake. Het resultaat is een winst van 157.16. Met aftrek van je inzet zou zijn dat een aantrekkelijke nettowinst van 137,16 euro opleveren. Toch een leuk avondje uit van je gokwinst.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.