WK kwalificatie Qatar 2022 climax: Nederland - Noorwegen

Dinsdagavond 16 november 2021 is de Rotterdamse Kuip het decor voor de climax in de WK kwalificatie voor deelname aan de eindronde van het WK Qatar 2022. Nederland – Noorwegen zal de beslissing brengen over de groepswinst in Poule G. En doordat zowel Nederland als Noorwegen punten lieten liggen maken ook de Turken nog kans op dat ticket. Wie gaat er dinsdag met de winst vandoor? Voorspel de uitslag via Wedden op Sport en win!

Historie Nederland – Noorwegen

Het wordt de elfde keer dat beide landen tegenover elkaar staan in een internationale voetbalwedstrijd. De allereerste Nederland – Noorwegen eindigde in 9-0. Dat was tijdens de WK kwalificatie in 1972. Daarna won Oranje in 1992 met 2-1 van Noren en 1995 werd het 3-0. De vierde thuiswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noorwegen vond plaats op 10 juni 2009. Dit duel eindigde in 2-0.

De laatste keer dat beide landen tegenover elkaar stonden was tijdens de lopende WK kwalificatiecyclus. Op 1 september van dit jaar werd het duel Noorwegen – Nederland in het Ullevål Stadion te Oslo 1-1. Dit was de eerste wedstrijd na het ontslag van Frank de Boer en dus ook de eerste onder de huidige bondscoach Louis van Gaal.

Favoriet bij Nederland -Noorwegen

Bij de online bookmakers is Oranje duidelijk favoriet voor winst in dit slotduel van Poule G. Nederland staat natuurlijk al aan kop in de groep. Het keurkorps van de KNVB behaalde tot nu toe 20 punten. Directe concurrent Noorwegen staat na negen kwalificatieduels op 18 punten en dat zijn er evenveel als Turkije, dat op basis van onderling resultaat tweede staat.

De Turken spelen hun laatste groepsduel tegen Montenegro dat Nederland afgelopen zaterdag verrassend op 2-2 wist te houden. Nederland kwam op 0-2 dankzij twee treffers van Memphis Depay, maar in de laatste tien minuten werd die voorsprong uit handen gegeven. Het puntverlies volgde nadat Oranje wist dat Noorwegen met 0-0 gelijk had gespeeld tegen Letland.

Odds

De pre-odds voor Nederland – Noorwegen staan bijzonder scherp. De betere, legale en betrouwbare bookmakers die in Nederland actief mogen zijn met voetbalweddenschappen kiezen allemaal eieren voor hun geld en zetten de pre-odds voor winst van Nederland laag in. De winstkansen voor Oranje zijn immers best hoog en daardoor kan je momenteel maximaal x1,40 keer je inleg scoren met een winnende weddenschap op het Nederlands elftal.

Gok jij op een stunt van de Noren in de Rotterdamse Kuip dinsdag? Dan ben jij spekkoper als Noorwegen inderdaad de volle buit weet te pakken dinsdagavond. De maximale winstbonus loopt bij de betere bookies op naar x8,00 keer het ingelegde speelbedrag! Denk jij dat dit laatste WK kwalificatieduel onbeslist eindigt? Zet dan in op een gelijkspel en verdien maximaal x4,85 het bedrag dat je inzet via het 1×2 spelsysteem!

Wedden op voetbal van het Nederlands elftal

Het online Wedden op Voetbal is al jarenlang bijzonder populair. Voetbal is volkssport nummer één en wedden op wedstrijd al zou oud als de weg naar Rome. Doordat online wedden in Nederland steeds gemakkelijker is geworden en de wetgeving meer toestaat is het aantal voetbalweddenschappen in korte tijd enorm gestegen. Dit zorgt voor meer cashflow bij de bookmakers, die dus ook verder durven te gaan bij het bepalen van de pre-odds. Profiteer van deze gunstige online gokmarkt en sla je slag bij Nederland – Noorwegen!

Het Wedden op Voetbal van het Nederlands elftal doe je natuurlijk veilig, verantwoord en snel via de bookmakersdeals op Wedden op Sport.nl! Ben jij straks de grote winnaar?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.