Wint Feyenoord in Rotterdam van sc Heerenveen?

In De Kuip te Rotterdam maakt Feyenoord zich op voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De Rotterdamse ploeg wil de top drie van de Eredivisie niet uit het oog verliezen en dus is een driepunter van groot belang. Ook sc Heerenveen smacht naar een zege in De Kuip. Wint Feyenoord in Rotterdam van sc Heerenveen? Ga naar de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee!

Historie Feyenoord – sc Heerenveen

Vorig seizoen had Feyenoord het allesbehalve gemakkelijk tegen sc Heerenveen. Feyenoord en sc Heerenveen speelden op 12 februari dit jaar voor de laatste keer een competitieduel tegen elkaar. De wedstrijd werd toen gehouden in het Abe Lenstra Stadion en gewonnen door Feyenoord met 1-2. Vorig seizoen wist het elftal van trainer Arne Slot in De Kuip niet te winnen van de bezoekers uit Friesland. In Rotterdam-Zuid werd het op 13 augustus een 0-0 gelijkspel tussen de Rotterdamse en Frieslandse voetbalclubs.

Het Eredivisie seizoen is pas vier ronden ver en Feyenoord staat met acht punten op de vierde plaats. De top drie bestaat uit AZ Alkmaar, PSV Eindhoven en FC Twente. Die drie teams hebben een punt meer dan de Rotterdamse ploeg er bij elkaar heeft geraapt. Sc Heerenveen komen we tegen op de achtste plaats met zes punten.

Favoriet

Bij de Nederlandse bookmakers is Feyenoord torenhoog favoriet. De pre-odds bij winst van sc Heerenveen schieten de lucht in. Dat hebben de Feyenoorders vooral te danken aan hun thuisvoordeel en aan de laatste twee zeges die de ploeg van trainer Slot boekte. Feyenoord won met 1-5 van FC Utrecht en met 6-1 van Almere City.

Sc Heerenveen heeft al lang niet meer gewonnen van Feyenoord in De Kuip. De laatste zege die de Friese club boekte in de havenstad was op 28 januari 2016. Ruim zeven jaar geleden werd het 1-2 voor sc Heerenveen in Rotterdam. De bookmakers verwachten niet dat de Frieslandse formatie na zeven jaar weer een overwinning pakt in de havenstad.

Odds Feyenoord – sc Heerenveen

Wie wil wedden op Feyenoord – sc Heerenveen kan de hoogste odds vinden bij winst van de club uit Heerenveen. In het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen op tot maximaal 11.00 keer de inleg bij een correcte voorspelling op een zege van de huidige nummer acht in de Eredivisie.

Voetbalgokkers die op een gelijkspel inzetten, kunnen bij een correcte weddenschap op een puntendeling tot 5.50 keer het speelbedrag terugkrijgen van de wedkantoren.

Dan de quoteringen bij een zege van Feyenoord. Wint de regerend landskampioen voor de derde keer op rij in dit nog jonge competitieseizoen, dan keren de bookmakers tot 1.25 keer de inleg uit.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal wordt heel veel gehanteerd door voetbalgokkers die graag een gokje wagen op bijvoorbeeld Eredivisie wedstrijden. Op de duels van Feyenoord wordt wekelijk veel gewed en dus schalen de bookmakers de odds vaak hoog in bij de competitieduels van de Rotterdammers.

Wil je ook eens wedden op Feyenoord, maar weet je nog niet goed hoe en bij welk wedkantoor? Dan kom je daar via Wedden op Sport snel achter. Vergelijk de bookmakers met elkaar en zet in voor zaterdag 16 september 16:30 uur, want dan trappen Feyenoord en sc Heerenveen af in De Kuip te Rotterdam. Je mist niets van de beste bookmakersdeals via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.