ZEbet

ZEbet

Wedden bij ZEbet? Ontdek hier alle mogelijkheden!

     
Registreer bij ZEbet
en wed hier
Registreren

Wedden op ZEbet

De in Frankrijk opgerichte bookmaker ZEbet heeft nu ook een Nederlands website, ZEbet.nl, die zich met verschillende gokopties richt op Nederlandse sportfans. Hierdoor kun je als Nederlandse gokker nu ook inzetten op ZEbet. Met een leuk aanbod van sportweddenschappen willen ze je verleiden om ZEbet te kiezen als hun favoriete bookmaker. Er zijn enkele opvallende verschillen bij het vergelijken van ZEbet met de andere bookmaker-opties. Het belangrijkste wat je moet weten over deze bookmaker vind je in onze ZEbet review.

Binnenkomer van 50 euro bij ZEbet (bonus)

Laten we beginnen met de voordelen van aanmelden bij ZEbet Je kunt in ieder geval een welkomstbonus verwachten van 100% die worden uitgekeerd in free bets. Wanneer je 20 euro stort, krijg je dus 20 euro aan gratis bets erbij. De max is hier 50 euro. Het fijne van een welkomstbonus op ZEbet is dat er geen voorwaarden aan vast zitten. Je hebt dus de zekerheid dat je met jouw free bets kunt doen wat je wilt. Deze voordelige voorwaarden zijn ook op de overige bonussen van toepassing.

ZEbet.nl is een overzichtelijk goksite

Een georganiseerd gokplatform met een traditionele lay-out, Zebet.nl is een in dat opzicht een prima keuze. ZEbet heeft een lijst met sporten aan de linkerkant, een sectie met huidige wedstrijden in het midden en een sectie voor je wedbriefje aan de rechterkant. De duidelijke koppen van het platform maken het eenvoudig om je weg te vinden. Voor meer informatie over de app, de welkomstbonus, de uitbetaling optie en andere kun je eenvoudig het betreffende onderdeel aanklikken. Je vindt deze richtlijnen terug op alle ZEbet-platforms, zowel de standaard website als de ZEbet mobiele applicatie.

ZEbet sportaanbod

Zebet biedt de gebruikers die toegang hebben tot het platform meerdere sportevenementen waarop ze kunnen wedden:

 • Voetbal
 • Tennis
 • Basketbal
 • Formule 1
 • Autosport
 • Rugby Union
 • Boksen
 • Handbal
 • Ijshockey
 • Wielrennen
 • Rugby League
 • Volleybal
 • American Football
 • Australisch voetbal
 • Rally
 • Golf
 • Honkbal
 • Snooker
 • Futsal
 • Darts
 • MMA
 • Cricket

De weddenschappen bij Zebet zijn over het algemeen competitief. De marge voor voetbalweddenschappen is 5,2%, de marge voor tennis weddenschappen is 7,5%, de marge voor ijshockey weddenschappen is 7,6%, basketbal met 5,6%. De totale inzet marge is 6,5%. Deze gok marges zijn berekend op basis van odds van verschillende evenementen in elke sport. Houd wel in je achterhoofd dat de marges kunnen verschillen van sport tot sport, en zelfs van competitie tot competitie.

In het ZEbet sportsbook worden de meest gangbare weddenschappen wel behandeld, evenals de combinatie- en systeemweddenschappen. Heb je het geluk om een competitie of toernooi tegen te komen dat je gewoon niet mag missen? Bij ZEbet kun je eenvoudig je favorieten vastzetten, zodat je er niet telkens naar hoeft te zoeken.

ZEbet is echt voor recreatieve gokkers

ZEbet richt zich duidelijk niet op de echt fanatieke sportwedders. Soms lijkt het alsof bookmakers alleen maar strijden om de meest uiteenlopende inzetmogelijkheden. Hoewel dit misschien interessant klinkt, houden veel gokkers vast aan dezelfde sporten, competities/toernooien en inzetmogelijkheden. Voor elke sport zijn er natuurlijk wel enthousiastelingen te vinden, maar niet voor alle sporten evenveel. Als gevolg hiervan kiest ZEbet ervoor om sporten van een kleinere en minder bekende schaal te negeren. Er is nog steeds genoeg om uit te kiezen voor de casual gokker in dit assortiment.

Op het platform van ZEbet staan zo’n twintigtal sporten. Er is veel belangstelling voor voetbal, tennis en basketbal. Extra inzetmogelijkheden zijn race klassiekers zoals de Amstel Gold Race en Parijs-Roubaix of die ene zwaargewicht World Boxing Championship-wedstrijd tussen twee van de grootste namen van de sport. Zelfs met een kleinere selectie zul je je dus niet snel vervelen.

Statistieken voorop

Helaas, ZEbet is geen bookmaker die de beste odds biedt om klanten te verleiden. Omdat de odds in het sportsbook niet al te veel verschillen van de rest, kun je geluk hebben. Deze bookmaker heeft vaak best veel gedetailleerde statistieken online beschikbaar voor grote competities en toernooien. Het is gemakkelijk om een overzicht te krijgen van de meest recente wedstrijden, inclusief de odds die op dat moment beschikbaar waren. Je kunt statistieken natuurlijk gebruiken om erachter te komen hoe goed het team het doet.

Als je voetbal volgt, heb je toegang tot alle relevante gegevens van de meest recente wedstrijden, inclusief de huidige odds. Bovendien kun je statistieken gebruiken, zoals het gemiddelde aantal gescoorde doelpunten per wedstrijd of de huidige vorm, om je te helpen erachter te komen hoeveel games meer of minder dan 0,5 of 1,5 doelpunten, 1,5, 2,5, 3,5, enz. hebben.

Als het op tennis en basketbal aankomt, kun je zelfs de statistieken opzoeken over de verschillende ondergronden. Dit soort gedetailleerde informatie is handig, omdat je hiermee vooruit kunt plannen voor de wedstrijd. Als je ziet dat beide partijen bijna vaak spellen spelen met een score van 185,5 of hoger, kan dit zelfs leiden tot een bepaalde inzetmogelijkheid. Helaas moet je al die cijfers wel zelf doornemen en begrijpen. In tegenstelling tot verschillende andere bookmakers biedt ZEbet geen gokadvies.

ZEbet is een veilige online bookmaker

Ondanks dat ZEbet niet de beste bookmaker in het Nederlandse gok landschap is, kun je er met een gerust hart een weddenschap plaatsen. Het is veilig om te zeggen dat het platform voldoet aan alle beveiligings- en privacynormen. Tevens draagt ZEbet een steentje bij aan het bewustzijn rond probleem gokken. Je moet als speler bij deze bookmaker limieten instellen, zoals de Kansspelautoriteit vereist. ZEbet controleert ook of je meerderjarig bent om te gokken en vergelijkt je naam met het Cruks-systeem. Als je een veilige plaats zoekt om te gokken, kun je zeker bij ZEbet terecht.

ZEbet uitbetalingen

Met iDEAL of een creditcard kun je gratis geld storten op je ZEbet-account. Het minimale stortingsbedrag is €15. Je moet elke storting minstens één keer inzetten om je winsten opnieuw op te nemen. Betalingen worden binnen één tot twee werkdagen verwerkt en uitbetalingen zijn ook altijd gratis.

Hoge winsten zelf ophalen

De meeste High rollers kunnen in de online gokwereld gemakkelijk weddenschap na weddenschap plaatsen. De winsten lopen dan snel op voor deze spelers, die weddenschappen plaatsen van honderden of zelfs duizenden euro's. Dat is bij ZEbet wat minder eenvoudig. Elke speler die een uitbetaling van meer dan 7.500 euro verwacht, moet op het Nederlandse hoofdkantoor verschijnen om zijn geld te op te halen. Als je een vaste grote winnaar bent bij ZEbet, zal je dus vaak een retourtje Rijswijk moeten regelen.

ZEbet Help Center reageert snel

ZEbet heeft uiteraard een klantenservice opgezet. Er is echter geen garantie voor 24-uurs service. Uit de praktijk blijkt wel dat de medewerkers van de klantenservice hun best doen om je zo spoedig als mogelijk van dienst te zijn. Wat echt een belangrijk nadeel aan ZEbet is, is dat het platform geen geïntegreerde chatfunctie heeft. WhatsApp, bellen of online contactformulieren zijn de enige manieren om met hen in contact te komen. Plus met deze mogelijkheden is het jammer dat ZEbet maar een paar uur per dag open is. De openingstijden van de helpdesk zijn doordeweeks van 9.00 tot 22.00 uur en eindigen op zondag zelfs al om 18.00 uur.

Bonussen bij ZEbet

ZEbet blijft op verschillende cruciale gebieden achter bij de concurrentie. Vind je het minder belangrijk dat er hoge odds zijn en dat het aanbod wat beperkter is? Dan is ZEbet gewoon een prima optie. Daarbij komt iedere nieuwe speler met een minimale leeftijd van 24 jaar in aanmerking voor de welkomstbonus. Sportgokkers die al enige tijd lid zijn, kunnen ook in aanmerking komen voor speciale promoties.

ZEbet heeft leuke extra’s

ZEbet toont zijn toewijding dus aan de recreatieve gokker door een welkomstbonus tot €50 aan te bieden. Die trend zetten ze voort in het loyaliteitsprogramma van ZEbet. Het loyaliteitsprogramma van ZEbet geeft je namelijk free bets. Er zullen geen high-end gadgets of bonussen zijn, dus houd je adem vooral niet in. Maar free bets van 10 euro kun je inwisselen voor verzamelde ZEpunten. Al is de bonus niet bijzonder opmerkelijk, het is altijd leuk om kleine extra's te krijgen.

Goed idee om bij ZEbet te wedden?

Helaas zijn de odds van deze bookmaker dus niet aan de hoge kant. Als het om Nederlandse weddenschappen gaat, is er veel concurrentie en liggen de quoteringen van bookmakers dicht bij elkaar. Sporten zoals wielrennen of Formule 1 hebben een veel groter verschil tussen de twee dan bijvoorbeeld voetbal. Daarom kan het zijn dat je na het vergelijken van de odds die door verschillende bookmakers worden aangeboden er mogelijk niet voor kiest om je weddenschappen bij ZEbet neer te leggen.

Rasse schreden…

Betekent niet altijd snel thuis. Hetzelfde geldt voor ZEbet. De website ZEbet is direct gelanceerd na het verkrijgen van een Nederlandse licentie. Dit heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat meerdere functies nog niet geheel zijn uitgewerkt. Wij hadden dan ook liever gezien dat het team achter ZEbet iets langer had gewacht met de lancering. Wellicht dat we dan nu een meer positieve review voor je zouden hebben gehad.

Details

Website www.zebet.nl
Sinds 2022
Licentie Kansspelautoriteit (NL)
Betalen iDEAL, Creditcard
Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.