Runnerz

Runnerz

Runnerz is de Nederlandse bookmaker voor wedden op paardensport!

     
Registreer bij Runnerz
en wed hier
Registreren

Wedden op Runnerz

Het startschot klinkt en de galopperende paarden gaan op weg naar de eindstreep. Het is altijd spannende welke combinatie van paard en jockey het eerst over de finish komt. De snelheid is hoog, de strijd is hevig. En door de vele kanshebbers op de baan is elke race spannend. De charme van de paardensport kan je bijna niet ontgaan. Er zijn daarom veel online bookmakers die het wedden op paarden mogelijk maken. Maar voor de echte fans van de paardensport is er maar één wedkantoor dat telt, en dat is Runnerz.

Runnerz helpt je met de perfecte voorbereiding

Bookmaker Runnerz is gespecialiseerd in de paardensport. Geen voetbal, Formule 1 of tennis, maar alles draait hier om renbanen, paarden en jockeys. Het fijne van Runnerz is dat je geen groot kenner hoeft te zijn om een weddenschap te kunnen plaatsen. De bookmaker voorziet je namelijk van allerlei handige informatie over de races. Zo zijn er elke dag voorbeschouwingen op de website te vinden. Experts geven hierin hun mening over de wedstrijden die komen gaan. Je krijgt een voorspelling te zien en bovendien leer je meer over de achtergrond van de paarden. Welk paard debuteert en welk paard is de laatste tijd optimaal in vorm? Dankzij de voorbeschouwingen weet je het.

Is er geen voorbeschouwing van jouw race te vinden, dan kun je altijd nog terugvallen op de racecards. Deze racecards zijn in feite de statistieken van de paardensport. De resultaten uit het verleden, de startopstelling, de namen van trainers: het is allemaal informatie die je kunt gebruiken voor je weddenschap. Zelfs met weinig kennis van de paardensport maak je dus een goede kans om bij Runnerz een weddenschap te winnen. 

Geld storten voor die eerste weddenschap

Via het platform van Runnerz kun je heel makkelijk op zoek naar een geschikte wedstrijd. Selecteer op land, baan, race en spelsoort en je bent klaar om in te zetten. Voor het zover is, moet je natuurlijk wel zorgen voor voldoende speelsaldo. Runnerz biedt niet heel veel verschillende betaalopties aan. Je hebt keuze uit drie opties, waaronder het populaire iDEAL. Betaal je liever niet via iDEAL, dan ben je aangewezen op je creditcard of Paysafecard. De minimale storting bedraagt altijd 20 euro, al kun je met zo’n relatief lage storting wel te maken krijgen met transactiekosten. Bij stortingen vanaf 100 euro weet je zeker dat er geen geld verloren gaat.

Runnerz inzetlimieten en persoonlijke weeklimieten

Het is altijd lastig om je bankroll goed te bewaken. De spanning bouwt zich op en je kunt het niet laten om tóch nog een keer in te zetten, zelfs al heb je die dag het nodige verloren en weet je dat het onverstandig is om opnieuw een weddenschap aan te gaan. Bij Runnerz kun je je gelukkig tegen dit soort emotionele beslissingen wapenen. Dat doe je door een maximale weeklimiet in te stellen. Met die weeklimiet heb je een vast bedrag tot je beschikking voor je weddenschappen. Is die limiet bereikt, dan kun je simpelweg niet meer wedden. Op deze manier bescherm je jezelf tegen onnodig hoge verliezen.

Runnerz werkt niet alleen met persoonlijke limieten. De bookmaker heeft zelf ook een limiet ingesteld als het gaat om de maximale inzet. Hoe hoog die limiet is, verschilt per wedoptie. Bij Plaats, Winnend, Dubbel Winnend, Duo en Koppel komt de bookmaker uit op een inzet van hoogstens 250 euro. Voor de rest van de weddenschappen staat de limiet op 1000 euro. Er zijn maar weinig gokkers voor wie die limiet een probleem vormt.

Renbanen en wedopties: Runnerz biedt volop mogelijkheden

Heb je voldoende speelsaldo en zijn de limieten ingesteld? Dan is het hoog tijd om te gaan wedden! Runnerz volgt races op renbanen van over de hele wereld. Het ene moment zit je verdiept in een race op het prestigieuze Ascot, terwijl je het volgende moment kijkt naar een wedstrijd op het Amerikaanse Plainridge Racecourse of het Zweedse Mantorptravet. Inderdaad, kijkt. Wie wil, kan namelijk live een weddenschap plaatsen en meteen de wedstrijd bekijken via de livestream van Runnerz.

Bij Runnerz kun je wedden op zowel langebaan- als kortebaanraces. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Daarbij heb je de keuze tussen races van allerlei niveaus. Zet in op de crème de la crème tijdens het wereldkampioenschap of wedt op een race waarin voornamelijk debutanten tegen elkaar strijden. Welke wedstrijd het ook wordt, Runnerz biedt altijd meerdere wedopties aan. Bekende wedopties zijn Winnend, Plaats, Dubbel Winnend, Duo, Trio en Koppel. Maar misschien zijn het wel weddenschappen als Kwintet Wanorde, V5 of Grand Slam 75 die jouw de overwinning brengen. Weet je niet wat al deze wedopties inhouden? Runnerz heeft een duidelijk overzicht op de website staan zodat je precies kunt lezen wat er van je verwacht wordt. Dit is natuurlijk essentieel voor iedereen die winst wil maken met het wedden op paarden.

Runnerz biedt extra spelopties bij het wedden op paarden

Het reguliere aanbod met weddenschappen is al enorm groot. Het is wel duidelijk dat Runnerz zoveel mogelijk variatie wil bieden, ondanks dat er maar één sport aan de orde komt. Alsof die lijst met weddenschappen nog niet lang genoeg is, heeft de bookmaker ook een aantal extra spelopties bedacht. Het aanbod verandert regelmatig. Zo konden gokkers al eens optreden als Runnerz stalmanager. Je mocht zelf je stal samenstellen en kijken hoeveel punten dit in een periode van vier maanden opleverde. Voor de best scorende speler lag er gratis wedtegoed klaar.

Heb je niet zo’n zin om uitgebreid onderzoek te doen naar de kwaliteiten van de verschillende paarden? Runnerz maakt het je makkelijk met het Winscore Snelspel. Hierbij krijg je automatisch paarden toegewezen op basis van de actuele klassering. Dat kan zomaar gunstig uitpakken. Op het platform van Runnerz ontdek je vanzelf welke extra spelopties er op dit moment worden aangeboden. Reden genoeg dus om een kijkje te nemen.

Verdien extra speelsaldo met de Runnerz welkomst- en vriendenbonus

Veel paardenfans weten Runnerz al te vinden. Dat is niet zo gek als je het aanbod vergelijkt met dat van andere bookmakers. Toch vertrouwt Runnerz niet alleen op het uitgebreide en erg specialistische wedaanbod. Er valt namelijk ook gewoon een welkomstbonus te verdienen.

Runnerz heeft een welkomstbonus klaarliggen voor iedere nieuwe speler die direct 50 euro of meer in het account stort. Deze eerste storting levert een bonus van 25 euro op. Je hebt in totaal dus 75 euro tot je beschikking waarmee je de verschillende renbanen kunt verkennen. Ken je mensen die net zo enthousiast zijn over de paardensport? Het loont zich om ze eens kennis te laten maken met Runnerz. Het wedkantoor heeft namelijk een interessant extraatje voor je in petto. Iedere speler die zich via jou inschrijft en een weddenschap plaatst, brengt 10 euro speelgeld op. Na vijf aanmeldingen ontvang je zelfs een superbonus. Dit bedrag van 50 euro krijg je bovenop de reguliere vriendenbonus.

Met de welkomstbonus en vriendenbonus houdt het bij Runnerz niet op. Via Runnerzclub en Runnerzclub VIP vallen er namelijk nog meer extra’s te verdienen.

RunnerzClub en RunnerzClub VIP

Wedden op paardensport doe je in de eerste plaats vanuit liefhebberij. Je kiest niet voor niets voor zo’n specialistische bookmaker als Runnerz. Je passie voor paardenraces levert ook altijd iets op, ongeacht de uitslag van de wedstrijd. Want zelfs als je de weddenschap verliest, krijg je nog punten voor de RunnerzClub.

De RunnerzClub is een spaarprogramma waarmee je extra speelgeld verdient. Je hoeft je alleen maar aan te melden via het gokplatform en die spaarpunten komen na elke weddenschap vanzelf bij je binnen. Wanneer je vaak met grote bedragen wedt, verwacht je misschien meer van een bookmaker. Je bent immers een goede klant en daar mag best iets tegenover staan. Runnerz stelt je niet teleur. Er bestaan namelijk ook zoiets als RunnerzClub VIP. Zodra je 35.000 bij elkaar hebt gespaard, krijg je die felbegeerde status van VIP. Een persoonlijke VIP manager, dubbele spaarpunten en één of twee superbonussen per kwartaal: het is allemaal voor jou als je doordringt tot de VIP Club.

Waarom Runnerz een goed idee is voor paardenfans

Runnerz is echt zo’n bookmaker waar fans van de paardensport heel wat uur kunnen doorbrengen. En het mooie is dat je meteen de Nederlandse draf- en rensport steunt. Een percentage van de weddenschappen wordt namelijk automatisch afgedragen aan de paardensport. Het geld gaat onder andere naar de Nederlandse renbanen, waar vervolgens weer mooie races te zien zijn die uitnodigen voor een weddenschap. Een extra pluspunt: Runnerz beschikt over een licentie van de Nederlandse kansspelcommissie zodat je volledig legaal kunt wedden. Natuurlijk profiteer je ook van de nodige ondersteuning als je via deze bookmaker wedt. Want loop je tegen vragen of problemen aan? Je kunt de klantenservice bereiken via telefoon of het contactformulier op de website. Een chatfunctie ontbreekt helaas, maar Runnerz heeft liefhebbers van de paardensport genoeg te bieden om dat gemis te compenseren.

Details

Website www.runnerz.nl
Sinds 2010
Licentie Kansspelautoriteit (NL)
Betalen Ideal, Mastercard, VISA, Paysafecard
Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.