LiveScore Bet

LiveScore Bet

Wedden bij LiveScore Bet? Ontdek hier alle mogelijkheden!

     
Registreer bij LiveScore Bet
en wed hier
Registreren

Wedden op LiveScore Bet

Het Engelse LiveScore Bet is sinds maart 2022 in Nederland te vinden. Het was voor velen een langverwachte komst, ook al heeft LiveScore Bet nog geen jarenlange ervaring als online bookmaker. Het sportsbook is gevuld met een groot aantal wedopties en alle populaire sporten zijn aanwezig. Daarnaast kunnen we niet om de vele statistieken heen. Zo zie je meteen waarmee het ooit allemaal begon. Heb jij wel interesse in deze bookmaker met zijn mooie welkomstbonus, concurrerende odds en uitgebreide livestream? Verdiep je dan snel verder in deze LiveScore Bet review…

LiveScore Bet is een serieuze bookmaker

Als je het gokplatform LiveScore Bet een beetje onder de loep neemt, dan weet je dat de passie voor wedden op sport bij bookmaker LiveScore Bet diep zit. Maar een passie voor alles wat met sport te maken heeft, is iets heel anders dan het runnen van een online gokplatform. Toch wisten veel Engelse gokkers de weg naar LiveScore Bet te vinden toen het sportsbook in 2020 live ging.

LiveScore Bet heeft even de tijd gehad om zich te ontwikkelen voordat het de overstap naar Nederland maakte. De bookmaker kreeg toestemming om zich per 1 oktober 2021 in het Nederlandse goklandschap te begeven, maar uiteindelijk was het pas in maart 2022 echt zover. Met een officiële licentie van de Kansspelautoriteit op zak, timmert LiveScore bet sindsdien hard aan de weg. De bookmaker heeft zijn bekende naam alvast mee.

Alle bekende sporten zijn aanwezig bij LiveScore Bet

Op het statistiekenplatform is er al veel aandacht voetbal, tennis, ijshockey, basketbal, cricket, Formule 1, motorracen, rugby en American football. Logisch dus dat je deze sporten ook gewoon terugvindt in het sportsbook van LiveScore Bet.

Met een lijst van ongeveer twintig verschillende sporten is LiveScore Bet zeker geen bookmaker die graag zijn grenzen verkent. Sterker nog, dit online wedkantoor speelt enigszins op veilig door vooral de populairdere sporten aan te bieden. Verwacht dus geen echte niche sporten als tafeltennis, schaken of surfen, al heeft LiveScore Bet met bijvoorbeeld MMA en snooker wel wat kleinere sporten in zijn wedaanbod opgenomen.

Een online sportsbook met veel wedopties (én LiveScore Bet Squads)

Dat LiveScore Bet ‘slechts’ een twintigtal sporten op zijn platform heeft staan, compenseert het weer met een groot aantal wedopties. Bij een willekeurige dartswedstrijd wed je onder andere op het aantal 180’ers, de hoogste uitgooi en de uitkomst van de eerst gegooide pijl. Het voetbal levert al helemaal een lange lijst met weddenschappen op. Het totale aantal doelpunten voor Manchester City, de correcte score in de eerste helft of de periode waarin er voor het eerst een bal in de goal terechtkomt… bij LiveScore Bet creëer je probleemloos een wedbriefje met daarop een grote variatie aan online bets.

Zoals je van een bookmaker verwacht, kun je bij LiveScore Bet kiezen voor een single bet, combi bet of systeemweddenschap. Ook de Bet Builder (of weddenschap bouwer, zoals de bookmaker het in keurig Nederlands noemt) maakt sinds kort deel uit van het sportsbook. In de beginperiode beperkt LiveScore Bet zich met zijn weddenschap bouwer tot het voetbal en basketbal, maar in de toekomst kan dat zomaar meer worden. Voor liefhebbers van voetbal staat er nog meer interessants te wachten. Zo kun je bij deze bookmaker gratis meedoen aan de LiveScore Bet Squads, waarbij je een team van in totaal vijf spelers krijgt toegewezen. Als zij in de juiste wedstrijd scoren, staat er een mooi geldbedrag voor je klaar.

Uitgebreide statistieken en concurrerende odds

Met een statistiekenplatform als basis kan het niet anders dan dat LiveScore Bet ook ruimschoots in allerlei data voorziet. Bij het voetbal krijg je inzicht in het gemiddelde aantal goals uit en thuis, de scoringskans per periode, het gemiddelde aantal tegendoelpunten en meer. Stort je je liever op het NBA-basketbal? Met gegevens over de huidige vorm en het aantal overwinningen en verliezen heb je alvast essentiële statistieken bij de hand om die winnende weddenschap aan te gaan.

LiveScore Bet voorziet je van uitgebreide statistieken zodat je je goed kunt voorbereiden op je weddenschap. Met een beetje geluk leiden die statistieken je naar een bet met hoge odds. LiveScore Bet kan de concurrentie qua odds goed aan. De bookmaker doet niet onder voor de andere grote gokbedrijven, al moet je misschien even aan het rekenen slaan. Kort na de lancering van het Nederlandse platform houdt LiveScore Bet namelijk nog de Engelse notatie aan. Dat is even wennen!

Er valt wat te verbeteren aan het LiveScore Bet platform

Het sportsbook van LiveScore Bet kent qua indeling weinig verrassingen. Dat is maar goed ook, want met de lijst met sporten links, het wedbriefje rechts het en overzicht met beschikbare wedstrijden/weddenschappen rechts, kun je hier feilloos je weg vinden. Helaas kun je maar van een beperkt aantal wedopties de odds vergelijken wanneer je de lijst met alle competitiewedstrijden hebt openstaan. Maar er zijn meer verbeterpunten. Zo is het niet mogelijk om sportwedstrijden als favorieten te markeren en er is ook geen zoekfunctie aanwezig. De snelwerkende app maakt gelukkig veel goed.

LiveScore Bet is goede bookmaker voor live wedden op sport

Het zal geen verrassing zijn, maar ook bij LiveScore Bet kun je live wedden op sportwedstrijden. Het grote pluspunt van deze bookmaker is zijn livestream. Via die stream volg je wedstrijden uit tal van Europese competities, waaronder die uit Spanje, Italië, Portugal en Turkije. Maar er is meer dan voetbal alleen. Met zijn streams richt LiveScore Bet zich ook op liefhebbers van bijvoorbeeld tennis, snooker, volleybal en basketbal.

De LiveScore Bet livestream is niet het enige dat goed werkt bij LiveScore Bet. Met zijn duidelijk veranderende odds (te herkennen aan de groene/rode pijltjes), handige live statistieken en cash-out optie is LiveScore Bet een serieuze concurrent voor al die andere online bookmakers.

LiveScore Bet heeft een aantrekkelijke 100 euro free bets bonus

Op het grotendeels zwarte sportsbook van LiveScore Bet gaat je blik automatisch naar die oranje knop rechts bovenin het scherm. Dit is de plek waar het wedden bij LiveScore Bet begint, want deze knop leidt je rechtstreeks naar het registratieformulier.

Inschrijven bij LiveScore Bet gaat snel en eenvoudig. De bookmaker leidt je bijna geruisloos door de vragen heen, en na de verificatie van je account kan het wedden beginnen. Vergeet niet om je meteen voor de welkomstbonus aan te melden. Bij LiveScore Bet profiteren alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder van een welkomstcadeau dat bestaat uit vijf free bets met elk een waarde van 10 euro. Je kunt die free bets gebruiken voor de complete lijst met sportweddenschappen, zolang de quotering tenminste op minimaal 1.50 staat.

* 24+, Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €100. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie op sportweddenschappen. Alleen winsten van de Free Bet worden uitbetaald. Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

De lage limieten maken van LiveScore Bet een toegankelijke bookmaker

Om je te kwalificeren voor die welkomstbonus, moet je eerste storting 10 euro of meer zijn. Hiermee laat LiveScore Bet zien dat het iedereen dit pakket met free bets gunt. Die 10 euro is namelijk het standaard minimale stortingsbedrag bij deze bookmaker.

De lage minimale storting valt samen met een lage minimale uitbetaling. Zodra je dankzij je voetbal-, tennis- of basketbalweddenschappen 10 euro bij elkaar hebt gespaard, mag je al een uitbetaling aanvragen. Of spaar je liever nog even door? De winst wordt altijd gratis op je bankrekening gestort. Voor betalingen kun je (óók gratis!) gebruikmaken van iDEAL of een creditcard.

Met zijn lage stortings- en uitbetalingslimieten zet LiveScore Bet de virtuele deuren duidelijk open voor de grote groep met recreatieve gokkers. Met een minimale inzet van slechts 0,05 eurocent op een weddenschap valt de bookmaker ook onder de kleinere speler direct goed op. Bij veel andere online bookmakers kun je weddenschappen plaatsen vanaf 10, 20 of zelfs pas vanaf minimaal 50 cent of 1 euro. Veel de meeste sportwedders zal dit geen groot obstakel vormen, maar misschien ben jij juist wél zo iemand die zoveel mogelijk bets wil plaatsen met het beschikbare gokbudget.

Contact met de Nederlandstalige klantenservice

In de tijd dat LiveScore alleen nog een statistiekenplatform was, hoefde het zich niet druk te maken over een optimale bereikbaarheid. Nu er een sportsbook is gekomen, wordt het een ander verhaal.

LiveScore Bet heeft goed gekeken naar de klantenservices van andere online bookmaker. Meteen sinds de lancering van het Nederlandse platform profiteren sportwedders al van een 24-uurs bereikbaarheid en een ruim aantal contactmogelijkheden. Mailen via klantenservice@livescorebet.com, bellen met 0800 – 023 0926 of chatten via het ingebouwde chatvenster… er zijn opties genoeg. LiveScore Bet doet er bovendien alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen, dus met die klantvriendelijkheid zit het wel goed.

Details

Website www.livescorebet.com
Sinds 2022
Licentie Kansspelautoriteit (NL)
Betalen iDEAL, Creditcard, PayPal
Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.