BetCity

BetCity

Stort €20 en krijg een €20 free bet als nieuwe speler. Free bet is 30 dagen geldig.

     
Registreer bij BetCity
en wed hier
Registreren

BetCity review

BetCity hoorde bij de eerste groep met bookmakers die een licentie ontving van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Van de 29 gokbedrijven die zich in het voorjaar van 2021 aanmeldden, kregen er slechts tien direct een vergunning. Dit laat wel zien hoe streng de KSA is geweest bij de beoordeling van die aanvragen. Aangezien het in 2021 opgerichte BetCity direct bij die eerste groep licentiehouders hoorde, weet je ook dat deze bookmaker zaken als veiligheid en transparantie serieus neemt. Kortom, je hebt te maken met een gokbedrijf die het keurig volgens de regels speelt. Maar hoe zit het met de rest? Wij duiken voor jou in het aanbod, de mogelijkheden bij live wedden, de welkomstbonus, de odds en nog veel meer.

Wedden op een mooie lijst met sporten

Als echte sportliefhebber volg je zo goed mogelijk wat er in die wereld gebeurt. Het ene moment zit je klaar voor de Grand Prix van Abu Dhabi, en het volgende moment bereid je je voor op het Wimbledon-tennis. Tussendoor pak je natuurlijk ook de Tour de France, het WK voetbal, het PCD World Darts Championship en de play-offs van het NBA Basketbal mee. Dan is het wel zo prettig dat je voor al deze sportwedstrijden terechtkunt bij één bookmaker.

BetCity heeft voor zijn spelers een mooie lijst met sporten klaarstaan. Alle grote sportwedstrijden en competities zijn aanwezig. Opvallend is dat er ook veel sporten zijn die minder populair zijn onder Nederlandse gokkers. En dat terwijl BetCity toch echt een Nederlandse bookmaker is. Maar als je het Wimbledon-tennis of het Eredivisie-voetbal even zat bent, is het toch interessant om te kijken wat Betcity nog meer te bieden hebt. Misschien raak je opeens geïnspireerd door de weddenschappen die online staan voor trotting, Australian rules of floorball. Dat BetCity dit soort kleine sporten aanbiedt, verraadt al dat dit gokplatform ook buitenlandse invloeden heeft. De bookmaker gebruikt de software van de Kambi Group (dat ook software levert aan onder andere Unibet) en BetCity krijgt het sportaanbod via die route gewoon aangeleverd. Natuurlijk past de bookmaker zijn platform wel aan aan de Nederlandse gokkers. Op BetCity.nl is namelijk echt een hoofdrol weggelegd voor de Nederlandse sportwereld.

BetCity heeft veel aandacht voor de Nederlandse sportwereld

Gokplatform BetCity is bedacht door de mensen achter VoetbalPrimeur. Zelfs als je VoetbalPrimeur nog nooit bezocht hebt, kun je bijna wel raden wat er op deze site te vinden is: nieuws vanaf de nationale en internationale voetbalvelden. Zodra het sportsbook van BetCity opent, beland je ook meteen in het Nederlandse voetbal. De Eredivisie en Eerste Divisie staan prominent op de website. Daarnaast is er veel ruimte voor wedstrijden van Nederlandse clubs in Europa, net als voor de voetbalduels die Oranje op het programma heeft staan. 

 Ondanks dat de mensen achter BetCity echt uit de voetbalhoek komen, weten ze de rest van de Nederlandse sportwereld zeker op waarde te schatten. Zo kun je er niet omheen als Max Verstappen zijn volgende race voor het kampioenschap rijdt. En als Botic van de Zandschulp bezig is aan een goed tennistoernooi, dan laat BetCity je dit meteen weten. De bookmaker moedigt zijn gokkers bovendien actief aan om geld in te zetten op de Nederlandse sportwereld. Je kunt zomaar profiteren van verhoogde odds of een free bet wanneer PSV en AZ elkaar ontmoeten in de Eredivisie. Als dat geen goede reden is om de Nederlandse sportwereld nauwgezet te volgen…

Je krijgt tools aangereikt om slimmer te gokken

Het wedaanbod van BetCity doet zeker niet onder voor dat van andere bookmakers. Maar we moeten eerlijk zijn: echt onderscheidend is het aanbod niet. Daar zijn ze zich bij BetCity ook bewust van. Daarom is de bookmaker op zoek gegaan naar een andere manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. Ze hebben zelfs een heuse slogan gekoppeld aan datgene wat BetCity in de markt moet zetten. Speel slimmer, zo luidt die slogan kort maar krachtig.

Met de slogan speel slimmer wil BetCity gokkers prikkelen om nóg beter voorbereid aan die sportweddenschappen te beginnen. Het begint al bij informatie verzamelen. BetCity voorziet je van uitgebreide voorbeschouwingen en tegelijkertijd neemt de bookmaker je mee in de wereld van het online wedden. Je leest bijvoorbeeld over de meest voorkomende fouten onder gokkers. Die fouten ga jij vanaf dat moment natuurlijk niet meer maken! Naast dit soort handige informatie belooft BetCity ons “een extra laag over het platform waardoor we onze spelers op ieder moment kunnen voorzien van unieke inzichten om slimmer te spelen. Zowel pre-match als in-play.” Dit soort beloftes laten een grote ambitie zien, al moet het speel slimmer-concept kort na de lancering van BetCity.nl nog wel vorm krijgen. 

BetCity heeft volop live weddenschap

Voorbeschouwingen zijn een belangrijke bron van informatie wanneer je gaat wedden op sportwedstrijden. Na het lezen van zo’n uitgebreide voorbeschouwing weet je precies wie de grootste kanshebber is en waar het verschil kan worden gemaakt. Ook de statistieken geven je inzichten waar je wat aan hebt. Toch zegt zo’n gedegen voorbereiding niet alles. De wedstrijd kan zomaar ander verlopen dan verwacht, en soms kom je er al binnen een kwartier achter dat jouw voorspelling weleens verlies kan opleveren. Met een live weddenschap kun je dat voorkomen.

Sinds de Nederlandse gokmarkt op 1 oktober 2021 is opengegaan, mogen bookmakers eindelijk live sportweddenschappen aanbieden. BetCity heeft hier meteen dankbaar gebruik van gemaakt. Het aanbod qua live wedden blijft nog wat achter bij de andere online wedkantoren, maar alles is wel prima geregeld. Het maakt niet uit of je live wilt wedden op voetbal, tennis, darts of ijshockey. BetCity houdt je van minuut tot minuut zo goed mogelijk op de hoogte van wat er gebeurt. De bookmaker combineert statistieken met een grafische weergave van de wedstrijd. Met een beetje geluk tref je zelfs een wedstrijd die te volgen is via de livestream. Al moet je er rekening mee houden dat het aanbod voor livestreaming vooralsnog beperkt is. Een groot pluspunt is de live kalender, die precies aangeeft welke sportwedstrijden in de komende uren gaan beginne. Zo ga je geen interessante matches meer missen! Ook de cash-out optie is een fijne toevoeging. Een verkeerde inschatting kun je dankzij de cash-out snel ongedaan maken. 

De eerste storting op BetCity.nl levert 20 euro free bet op!

Zodra je het sportsbook van BetCity opent, struin je het liefst meteen door de lijst met sportenweddenschappen. Maar voordat je kunt gaan wedden, moet je eerst de financiën regelen. Oftewel, het is tijd om geld te storten! Bij BetCity kun je geld storten via iDEAL of creditcard. Vraag je een uitbetaling aan, dan komt dat geld automatisch op je bankrekening terecht. Qua uitbetalingen hoef je bij BetCity geen rekening te houden met verplichte limieten. Voor stortingen gelden er wel minimale bedragen. Aan iDEAL zit een minimum van 10 euro verbonden, voor betalingen via creditcard is dit 5 euro.

 Als je maar af en toe een weddenschap plaatst, houd je misschien graag vast aan die limiet van 5 of 10 euro. Toch loont het zich om die allereerste storting op te hogen naar 20 euro. Nieuwe spelers die minimaal 20 euro in hun account storten, ontvangen namelijk een free bet ter waarde van 20 euro. Aan deze welkomstbonus zitten geen zware voorwaarden verbonden, dus iedereen kan profiteren. Als je het stadium van die welkomstbonus eenmaal voorbij bent, is het verstandig om de promotiepagina goed in de gaten te houden. Wie weet scoor je wel een free bet voor het Eredivisie-voetbal of mag je een tennisweddenschap afsluiten tegen verhoogde quoteringen.

Voor de odds kijkt BetCity goed naar de concurrentie

Met een welkomstbonus op zak kun je alvast uitgebreid kennismaken met BetCity. Zo merk je ook meteen dat er een gebruiksvriendelijk gokplatform voor je klaarstaat. Op dat platform is alle ruimte voor de quoteringen. Waar andere bookmakers vaak een overzicht geven waarin de wedstrijden (en de bijbehorende odds) dicht op elkaar staan, presenteert BetCity de odds juist in grote, duidelijke blokken. Het lichtblauw (dat flink afsteekt tegen de zwart/wit/grijze achtergrond) legt er zelfs nóg meer nadruk op. Is het wel terecht dat BetCity zijn quoteringen zo duidelijk onder de aandacht trekt? Oftewel, kan deze nieuwkomer indruk maken met de odds die op het platform staan?

We zouden té positief zijn als we bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ zouden beantwoorden. Toch mag BetCity best trots zijn op de quoteringen die op het platform staan, want ze kunnen de concurrentie met andere bookmakers prima aan. Soms liggen de quoteringen net iets hoger dan bij TOTO en Holland Casino, soms juist iets lager. Er is dus geen reden om deze bookmaker te negeren.

De BetCity klantenservice is altijd beschikbaar

Je bent grotendeels op jezelf aangewezen als je online gaat wedden op sport. Maar BetCity laat je nooit helemaal alleen. Je kunt wanneer je wilt wedden op BetCity.nl namelijk altijd 24/7 terugvallen op de klantenservice. Voor algemene vragen biedt de FAQ-pagina al uitkomst. Kom je via de FAQ-pagina niet tot een oplossing? In dat geval kun je de hele dag en nacht contact opnemen via mail, telefoon of live chat. Dat is service waar je echt iets aan hebt en letterlijk op ieder moment van de dag!

Details

Website www.betcity.nl
Sinds 2021
Licentie Kansspelautoriteit (NL)
Betalen iDEAL, Creditcard, Maestro, Bankoverschrijving
Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.